Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Predoiu: Nicusor Dan mi-a spus ca nu tine neaparat sa fie primar general

Hotnews Hotnews,
 Catalin Predoiu: Nicusor Dan mi-a spus ca nu tine neaparat sa fie primar general

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a sustinut joi seara, invitat in emisiunea Sintena zilei de la Antena 3, ca tinta Uniunii Salvati Bucurestiul USB), condusa de Nicusor Dan, nu este castigarea Primariei Capitalei, ci este un proiect construit pentru parlamentare. Predoiu a explicat totodata si de ce alianta cu USB nu s-a concretizat pana la urma. continuă pe Hotnews

Ce au inteles Catalin Predoiu si Nicusor Dan din unficarea dreptei: sa-si fure voturi unul altuia

Catalin Predoiu, candidatul PNL, si Nicusor Dan, candidatul USB, au mimat coagularea dreptei doar cu scopul de a mai rupe unul din electoratul altuia, ca apoi sa se legitimeze drept candidatul anti-PSD.

Ce calcule isi fac Catalin Predoiu si Nicusor Dan dupa ce varianta unificarii dreptei a esuat

In conditiile in care Gabriela Firea conduce detasat in lupta pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu si Nicusor Dan se lupta doar pentru pozitia de pierzator onorabil, caci sansele lor de a castiga sunt, oricum, infime, sustin analistii politici. Desi s-a dovdit a fi un esec, varianta sondajului comun care ar fi desemnat candidatul dreptei pentru Bucuresti dezvaluie strategia celor doi candidati pentru finalul de campanie.

Ultima confruntare pentru Bucuresti. Catalin Predoiu: Nicusor Dan mi-a spus ca nu tine neaparat sa fie Primar General

Ultima confruntare pentru Bucuresti. Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Daniel Barbu, la Sinteza Zilei Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai.

Catalin Predoiu si Nicusor Dan vin marti la Adevarul Live. Dreapta: unificata sau dezbinata?

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, si candidatul USB, Nicusor Dan, sunt invitati marti, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre unificarea dreptei si lupta impotriva Gabrielei Firea. Predoiu va veni de la ora 11. 00, iar Nicusor Dan de la ora 13.

Predoiu: Nicusor Dan deschide calea doamnei Firea catre primarie si isi deschide lui calea catre un post de viceprimar

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca Nicusor Dan, candidatul USB, a refuzat propunerea acestuia ca unul dintre cei doi sa se retraga si sa il sustina pe celalalt pentru ca astfel isi asigura un post de viceprimar, in cazul in care Gabriela Firea va iesi primar.

Ultima confruntare pentru Bucuresti. Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Daniel Barbu, la Sinteza Zilei

Ultima confruntare pentru Bucuresti. Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Daniel Barbu, la Sinteza Zilei Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai.

Predoiu: Nicusor Dan deschide calea pentru Gabriela Firea catre Primarie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a raspuns, luni seara, referitor la esecul negocierilor cu Nicusor Dan, ca reprezentantul USB a fost cel care a refuzat coagularea voturilor de dreapta si i-.

Catalin Predoiu, la Adevarul Live: Nu mai am ce discuta cu Nicusor Dan. Probabil Firea mananca acum floricelele lui Ponta si urmarese la TV campania

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre esecul negocierilor cu Nicusor Dan in vederea formarii unei aliante impotriva Gabrielei Firea. Tot astazi, Nicusor Dan va veni in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, fiind ultimele interviuri inainte de alegerile locale.

Nicusor Dan raspunde ofertei PNL de a face un sondaj intre candidatii de dreapta. Ce i-a transmis candidatul USB lui Catalin Predoiu

Nicusor Dan, candidatul USB pentru primaria Capitalei, a raspuns ofertei PNL, cu cateva momente inainte de expirarea ultimatumului dat de catre Catalin Predoiu. El a transmis ca nu vrea ca o firma.

Sondaj IRES: Gabriela Firea 45% / Nicusor Dan 25% / Robert Turcescu 11% / Catalin Predoiu 10%

Gabriela Firea PSD) ar castiga alegerile de duminica pentru Primaria Capitalei cu 45%, fiind urmata de Nicusor Dan USB) cu 25%, iar pe locul trei s-ar plasa Robert Turcescu PMP) cu 11%, in timp ce candidatul PNL, Catalin Predoiu, ar fi abia pe locul patru cu 10%, potrivit unui sondaj IRES, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )