Libnet.ro
UNICEF

17:45

Catalin Tolontan, despre accidentul in care a fost implicat Dan Condrea: Faptele merg mai degraba catre o sinucidere. Autoritatile sunt obligate sa ofere niste raspunsuri. Suntem intr-un caz de securitate nationala (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Tolontan, despre accidentul in care a fost implicat Dan Condrea: Faptele merg mai degraba catre o sinucidere. Autoritatile sunt obligate sa ofere niste raspunsuri. Suntem intr-un caz de securitate nationala (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan a declarat luni,in cadrul unei interventii telefonice pentru Stirile B1 TV, ca, in opinia sa, in cazul accidentului in care a fost implicat patronul Hexi Pharma,. continuă pe B1

Catalin Tolontan, despre accidentul in care a fost implicat Dan Condrea: Faptele merg mai degraba catre o sinucidere. Autoritatile sunt obligate sa ofere niste raspunsuri. Suntem intr-un caz de securitate nationala

Jurnalistul Catalin Tolontan a declarat luni,in cadrul unei interventii telefonice pentru Stirile B1 TV, ca, in opinia sa, in cazul accidentului in care a fost implicat patronul Hexi Pharma,.

Catalin Tolontan face dezvaluiri despre moartea patronului Hexi Pharma: Am fost tulburat! Dan Condrea vorbea tot mai des despre moarte

Redactorul-sef al GSP spune ca este socat de declaratia procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, potrivit careia Dan Condrea nu a fost filat inainte de accident. Catalin Tolontan spune ca.

Catalin Tolontan il ataca pe Klaus Iohannis: Presedintele garanteaza ca SRI si-a facut treaba si ne cere sa-l credem pe cuvint, dar nu cu argumente, ci in virtutea experientei lui in cazuri asemanatoare

Jurnalistul Catalin Tolontan nu a ramas indiferent la conferinta de presa tinuta de presedintele Romaniei Klaus Iohannis pe tema dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, lansand un atac dur pe bl.

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, despre accidentul in care a murit Dan Condrea: Nu au existat urme de franare, luam in calcul si varianta sinuciderii (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat ca la locul unde s-a produs accidentul rutier in care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu exista urme de filare si ca este lu.

Moartea lui Dan Condrea trezeste Comisia Parlamentara de Control a SRI. Ce scrie Catalin Tolontan pe blogul sau

Duminica seara, patronul Dan Condrea a murit intr-un accident rutier. La cateva minute, deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de Control a SRI, a vrut sa faca o declaratie, scrie.

Dupa ce a omorat trei oameni pe sosea, Serban Huidu, pareri despre accidentul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Serban Huidu a publicat pe blogul sau un text legat de moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Am citit cu stupefactie si fara nici o satisfactie ca patronul Hexi a fost victima unui accident rutier!.

Titi Aur, despre accidentul patronului Hexi Pharma: Cred ca e vorba de sinucidere

Celebrul pilot de rally Titi Aur a comentat la Antena 3 moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Raman la concluzia ca a fost sinucidere, faptul ca si-a luat o masina fara urme de siguranta,.

Liviu Dragnea, despre cazul Condrea: Ar trebui sa nu ne dam cu parerea toti despre acest accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni singurele care pot stabili cauzele reale ale accidentului in care ar fi fost implicat Dan Condrea sunt institutiile abilitate si ca oamenii nu ar trebui sa.

Certitudinea lui Victor Ponta in legatura cu accidentul in care a murit Dan Condrea

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni ca are o singura certitudine in legatura cu accidentul patronului Hexi Pharma si anume ca Dan Condrea nu va mai putea da declaratii la Parchet sa spuna.

DETALII socante despre moartea patronului Hexi Pharma: Dan Condrea avea fractura de coloana

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a suferit fractura de coloana si alte rani incompatibile cu viata, a declarat, duminica seara, Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Alice Grasu.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )