Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liviu Dragnea, despre cazul Condrea: Ar trebui sa nu ne dam cu parerea toti despre acest accident

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre cazul Condrea: Ar trebui sa nu ne dam cu parerea toti despre acest accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni singurele care pot stabili cauzele reale ale accidentului in care ar fi fost implicat Dan Condrea sunt institutiile abilitate si ca oamenii nu ar trebui sa. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre moartea lui Dan Condrea: Primul meu gand a fost...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca institutiile abilitate trebuie sa stabileasca despre ce a fost vorba in cazul accidentului de la Buftea, in care ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan.

Sebastian Ghita despre cazul Condrea: Era caz de siguranta nationala

Cazul accidentului in care a murit patonul Hexi Pharma este dezbatut in Parlament. Deputatul Sebastian Ghita a declarat, la intrarea la Comieie, ca oamenii nu mor din senin si ca era vorba despre un caz de siguranta nationala. Nu .

Sebastian Ghita, despre cazul Condrea: Eu nu pot sa cred ca la o luna dupa ce noi discutam cazul, acesta nu a ajuns unul de siguranta nationala (VIDEO)

Deputatul Sebastian Ghita, membru in comisia de control a SRI, a declarat luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV ca va merge la sedinta Comisiei si intregul caz in care.

Reactii politice la cazul Condrea. Dragnea: As vrea sa nu vedem Elodia reloaded. Ponta: Cine are putere sa faca asa ceva? Coruptia sinucide

Fostul premier Victor Ponta sugereaza ca in spatele mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, s-ar afla o mana criminala, in timp ce presedintele PSD Liviu Dragnea pledeaza pentru desecretizarea notelor informative transmise institutiilor privind dezinfectantii Hexi Pharma.

Dragnea, despre dosarul Referendumul: Nu m-au ingenuncheat si nu ma ingenuncheaza

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri la Piatra Neamt ca nu a avut emotii in ziua in care s-a dat pronuntarea in dosarul Referendumul, dar dupa aflarea sentintei a avut un sentiment de nedreptate.

Liviu Dragnea sustine ca Guvernul nu trebuia sa modifice Codul penal

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca decizia Guvernului de modificare a Codului penal prin ordonanta de urgenta este una proasta si cere explicatii privind faptusl ca nu s-a supus dezbaterii aceasta modificare.

Fostul procuror Alexandru Lele, despre cazul Dan Condrea: Exista varianta determinarii sinuciderii. Raspunsul la toate intrebarile va fi gasit in intalnirile si convorbirile pe care Condrea le-a avut de cand a izbucnit scandalul (VIDEO)

Fostul procuror Alexandru Lele sustine ca in cazul Dan Condrea ar trebui luata in calcul si varianta determinarii sinuciderii. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Lele a.

Imaginile furnizate de Primaria Corbeanca in cazul Condrea ar fi fost editate. Sabin Orcan: Nu e un banal accident. Personajul respectiv era unul de care depindea aflarea adevarului despre una dintre cele mai oribile afaceri de coruptie (VIDEO)

Ultimele imagini cu Dan Condrea in viata au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Primariei Corbeanca cu putin timp inainte de accident. Ele, insa, starnesc mai multe controverse.

Numerologul Mihai Voropchievici, despre cazul Dan Condrea. De ce i-a fost fatala ziua de ieri patronului Hexi Pharma

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit in exclusivitate pentru Antena3. ro despre contextul in care s-a petrecut moartea patronului Hexi Pharma din punct de vedere numerologic. Iar specialistul in.

Cazul Condrea, discutat in Parlament

Comisia parlamentara de control a SRI s-a reunit, luni, in contextul mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, pentru a discuta despre un posibil filaj in momentul accidentului.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )