Libnet.ro
UNICEF

16:45

Catalin Tolontan: Raed Arafat va ajunge la DNA in dosarul Colectiv

România Liberă România Liberă,
Catalin Tolontan: Raed Arafat va ajunge la DNA in dosarul Colectiv

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, va fi chemat la DNA. continuă pe România Liberă

Catalin Tolontan: Daca voia, oricine putea sterge Colectiv din softul ISU

Jurnalistul Catalin Tolontan scrie, pe site-ul sau, tolo. ro, ca oricine putea sterge Colectiv din softul ISU, daca voia. Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a aratat miercuri, intr-un comunicat de presa, ca a primit, in 24 noiembrie, o sesizare din partea mass-media care semnala existenta unui document privind organizarea unui eveniment cu public numeros in fabrica Pionierul, la etajul 1 si in clubul Colectiv, pentru zilele de 25 si 26 septembrie, anterior producerii tragediei din 30 octombrie. Jurnalistul Catalin Tolontan a contactat, marti, conducerile IGSU si ISU Bucuresti si le-a trimis o sesizare in care semnala existenta unui fax in acest sens. Secretarul de stat Raed Arafat declarase ca, dupa incendiu, a solicitat sa se caute in arhiva ISU Bucuresti daca exista vreo evidenta privind activitatile desfasurate in clubul Colecitv si ca i s-a comunicat ca nu.

Pro si contra Raed Arafat. Cristian Tudor Popescu si Catalin Tolontan au disecat activitatea sefului SMURD

Modul in care secretarul de stat in Ministerul Internelor Raed Arafat a gestionat cazul tragediei de la Colectiv a fost dezbatut de jurnalistii Catalin Tolontan si Cristian Tudor Popescu, la emisiunea Avocatul Diavolului de la Europa FM.

REVISTA BLOGURILOR: Raed Arafat si scandalul ISU. Pe cine a deranjat secretarul de stat

Pe blogurile de vineri, citim despre Raed Arafat si schimbarile pe care le-a facut la IGSU, dar si despre cum se ia spaga in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )