Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Tolontan: De ce sunt perchezitii la trei ani si opt luni dupa competitie si dupa ce Elena Udrea a atacat SRI si DNA?! (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Tolontan: De ce sunt perchezitii la trei ani si opt luni dupa competitie si dupa ce Elena Udrea a atacat SRI si DNA?! (VIDEO)

JurnalistulCatalin Tolontan a ridicat un semn de intrebare privind avizul pentru urmarirea penala pentru Elena Udrea, afirmand ca este ciudat ca aceasta sa fie investigata imediat dupa ce l-a atacat pe. continuă pe B1

Catalin Tolontan: De ce sunt perchezitii la trei ani si opt luni dupa competitie si dupa ce Elena Udrea a atacat SRI si DNA?!

JurnalistulCatalin Tolontan a ridicat un semn de intrebare privind avizul pentru urmarirea penala pentru Elena Udrea, afirmand ca este ciudat ca aceasta sa fie investigata imediat dupa ce l-a atacat pe.

Catuna, zimbru pentru inca trei ani. Doua luni pana la startul Superligii de Rugby

Conducerea campioanei Romaniei a anuntat recent prelungirea raportului contractual pentru o perioada de inca trei ani cu aripa de 26 de ani Georgel Catuna.

Perchezitii DNA in Dosarul Gala Bute. Catalin Tolontan: Se trage tare pe acest caz cand Elena Udrea intra in conflict direct cu SRI si DNA

Catalin Tolontan, redactor sef GSP, a comentat, luni, la Antena 3, informatia conform careia procurorii DNA efectueaza perchezitii in 18 locatii din Bucuresti si patru judete, in dosarul Gala Bute. Am.

New Mexico: Un baietel de trei ani si-a impuscat parintii

Un bietel in varsta de trei ani si-a impuscat ambii parinti, incidentul avand loc intr-o camera de hotel din Albuquerque, New Mexico, relateaza CNN. Potrivit politistilor, copilul a luat pistolul din.

Mexic: Un baietel de trei ani si-a impuscat parintii

Un copil, in varsta de trei ani, si-a impuscat parintii cu o arma pe care a luat-o din poseta mamei lui, intr-o camera de hotel din Albuquerque, New Mexico, la acest sfarsit de saptamana, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Neglijenta criminala? Un copil de trei ani si-a impuscat tatal si mama insarcinata

Un copil de trei ani si-a impuscat tatal si mama insarcinata, dupa ce a gasit o arma in poseta mamei sale. Incidentul s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o camera de hotel din orasul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )