Libnet.ro
UNICEF

21:30

Catuna, zimbru pentru inca trei ani. Doua luni pana la startul Superligii de Rugby

Adevărul Adevărul,
Catuna, zimbru pentru inca trei ani. Doua luni pana la startul Superligii de Rugby

Conducerea campioanei Romaniei a anuntat recent prelungirea raportului contractual pentru o perioada de inca trei ani cu aripa de 26 de ani Georgel Catuna. continuă pe Adevărul

Catalin Tolontan: De ce sunt perchezitii la trei ani si opt luni dupa competitie si dupa ce Elena Udrea a atacat SRI si DNA?!

JurnalistulCatalin Tolontan a ridicat un semn de intrebare privind avizul pentru urmarirea penala pentru Elena Udrea, afirmand ca este ciudat ca aceasta sa fie investigata imediat dupa ce l-a atacat pe.

Catalin Tolontan: De ce sunt perchezitii la trei ani si opt luni dupa competitie si dupa ce Elena Udrea a atacat SRI si DNA?! (VIDEO)

JurnalistulCatalin Tolontan a ridicat un semn de intrebare privind avizul pentru urmarirea penala pentru Elena Udrea, afirmand ca este ciudat ca aceasta sa fie investigata imediat dupa ce l-a atacat pe.

Pirate Bay revine online, dupa ce politia suedeza a confiscat serverele in urma cu doua luni

Site-ul de file-sharing Pirate Bay revine online la aproape doua luni dupa ce politia suedeza a confiscat serverele companiei de langa Stockholm. Site-ul de torrent notoriu opereaza din domeniul familiar.

Pirate Bay revine online, dupa aproape doua luni de la o actiune a politiei suedeze

Site-ul de file-sharing Pirate Bay si-a dovedit din nou tenacitatea si a revenit online la aproape doua luni dupa ce politia suedeza a confiscat serverele companiei de langa Stockholm. Site-ul a fost interzis in mai multe tari, iar actiunile contra lui s-au multiplicat in ultimul timp.

Regele Arabiei Saudite a oferit bugetarilor un bonus insumand salariul pe doua luni

Noul Rege al Arabiei Saudite le-a oferit tuturor angajatilor guvernamentali un bonus constand in salariul pe doua luni si a concediat doi fii ai predecesorului sau. Aceasta miscare l-a ajutat pe regele Salman sa .

New Mexico: Un baietel de trei ani si-a impuscat parintii

Un bietel in varsta de trei ani si-a impuscat ambii parinti, incidentul avand loc intr-o camera de hotel din Albuquerque, New Mexico, relateaza CNN. Potrivit politistilor, copilul a luat pistolul din.

Mexic: Un baietel de trei ani si-a impuscat parintii

Un copil, in varsta de trei ani, si-a impuscat parintii cu o arma pe care a luat-o din poseta mamei lui, intr-o camera de hotel din Albuquerque, New Mexico, la acest sfarsit de saptamana, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Neglijenta criminala? Un copil de trei ani si-a impuscat tatal si mama insarcinata

Un copil de trei ani si-a impuscat tatal si mama insarcinata, dupa ce a gasit o arma in poseta mamei sale. Incidentul s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o camera de hotel din orasul.

OMV si-a diminuat investitiile pentru urmatorii doi ani

Conducerea grupului austriac OMV, care controleaza Petrom, a anuntat, ieri, ca si-a ajustat planul de investitii pentru perioada 2015-2017, dupa ce cotatia titeiului Brent a pierdut 58% de la jumatatea anului trecut si pana in prezent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )