Libnet.ro
UNICEF

00:07

Catastrofa pentru Romania. Cand vom reveni la economia din 2019

Playtech Playtech,
Catastrofa pentru Romania. Cand vom reveni la economia din 2019

Matthew Sherwood, senior Europe economist, in cadrul diviziei Intelligence a revistei din Marea Britanie The Economist, a spus in cadrul unui eveniment online ca in anul 2020 economia Romaniei va inregistra o scadere de 5,7%. Cand va reveni Romania la economia din 2019 Potrivit economistului, aceasta scadere va fi urmata de o revenire mai inceata, . continuă pe Playtech

Cand vom cunoaste adversarele din preliminariile Cupei Mondiale - Qatar 2022

FIFA a anuntat cand va avea loc tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar 2022.

Anuntul categoric al lui Bill Gates. Cum si cand vom scapa de pandemie: doar asa e posibil

Miliardarul Bill Gates a declarat recent ca stie cum vom scapa de pandemie. Nu de putine ori, in ultima vreme, miliardarul a fost acuzat de raspandirea de informatii false, si chiar de complot. Anuntul categoric al lui Bill Gates COVID-19 a creat o cascada de efecte negative asupra sanatatii si bunastarii umane. intr-un interviu cu .

Inspiratie pentru iarna! Cele mai faimoase paltoane din filme!

A venit sezonul rece, iar una dintre cele mai bune parti ale acestui lucru este ca putem sa ne imbogatim garderoba cu paltoane cool si calduroase. Daca esti lipsita de inspiratie in acest sens, iata aici cele mai faimoase paltoane din filme! .

VIDECONFERINTA BURSA FONDURILE EUROPENE DAN DRAGOS DRAGAN, SECRETAR DE STAT MEEMA: Alocarea totala pentru Romania, pe mecanismul 10d, ar urma sa fie in jur de 6-7 miliarde de euro

Alocarea totala pentru tara noastra, pe mecanismul 10d pentru modernizarea sectorului energetic prin investitii, ar urma sa fie de circa 6-7 miliarde de euro, a declarat Dan Dragos Dragan, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Ludovic Orban: Romanii au aratat clar ca nu mai vor PSD, care n-a facut altceva decat sa isi slujeasca interesele clientelei politice si sa isi apere penalii. Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru Romania (VIDEO)

Peste 722. 000 de romani au semnat pentru sustinerea PNL in alegerile generale, a anuntat marti Ludovic Orban, presedintele formatiunii, in discursul care a marcat depunerea listelor de candidati liberali la.

Ludovic Orban: Romanii au aratat clar ca nu mai vor PSD, care n-a facut altceva decat sa slujeasca interesele clientelei politice si sa isi apere penalii. Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru Romania (VIDEO)

Peste 722. 000 de romani au semnat pentru sustinerea PNL in alegerile generale, a anuntat marti Ludovic Orban, presedintele formatiunii, in discursul care a marcat depunerea listelor de candidati liberali la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )