Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catherine Ashton: Mohamed Morsi are acces la informatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Catherine Ashton: Mohamed Morsi are acces la informatii

Presedintele egiptean Mohamed Morsi, tinut in detentie de catre armata intr-un loc secret, se simte bine si are acces la informatii prin intermediul televiziunii si al presei, a declarat, astazi, inaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Catherine Ashton, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Catherine Ashton: Mohamed Morsi se simte bine si are acces la informatii

Presedintele egiptean Mohamed Morsi, tinut in detentie de catre armata intr-un loc secret, se simte bine si are acces la informatii, a declarat, marti, inaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe si.

Catherine Ashton s-a intalnit cu Mohamed Morsi.

Sefa diplomatiei Uniunii Europene, Catherine Ashton, s-a intalnit in noaptea de luni spre marti cu fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi, tinut in secret de catre armata, relateaza AFP, conform Mediafax. Lady Ashton a avut o intalnire, cu Morsi, care a durat timp de doua ore, a precizat pentru AFP Maja Kocijancic. Inaltul Reprezentant UE pentru Politica Externa a plecat de la Cairo in noaptea de luni spre marti, la bordul unui elicopter, spre o destinatie neprecizata, si anume spre .

Catherine Ashton s-a intalnit luni cu Mohamed Morsi

Sefa diplomatiei Uniunii Euroepne UE) Catherine Ashton s-a intalnit in noaptea de luni spre marti cu fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi, tinut in secret de catre armata, dupa ce aceasta l-a destituit pe 3 iulie, a anuntat purtatoarea sa de cuvant, relateaza AFP.

Surse: Catherine Ashton s-a dus sa il vada pe Mohamed Morsi acolo unde este tinut

Catherine Ashton, sefa diplomatiei Uniunii Europene, aflata intr-o vizita la Cairo, a plecat in cursul noptii de luni spre marti pentru a se intalni cu fostul presedinte islamist Mohamed Morsi care este.

Catherine Ashton il viziteaza pe fostul presedinte destituit Mohamed Morsi, acolo unde este tinut

Sefa diplomatiei Uniunii Europene Catherine Ashton, aflata intr-o vizita la Cairo, a pornit in noaptea de luni spre marti sa il intalneasca pe fostul presedinte islamist destituit Mohamed Morsi, tinut.

Catherine Ashton l-a vizitat pe fostul presedinte destituit Mohamed Morsi, acolo unde este tinut

Sefa diplomatiei Uniunii Europene Catherine Ashton, aflata intr-o vizita la Cairo, a pornit in noaptea de luni spre marti sa il intalneasca pe fostul presedinte islamist destituit Mohamed Morsi, tinut.

Franta cere eliberarea lui Mohamed Morsi, insistand pe gradul critic al situatiei din Egipt

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, a declarat, marti, ca Franta cere eliberarea detinutilor politici dinEgipt, incluzandu-l aici pe fostul presedinte Mohamed Morsi. Situatia este.

Armata egipteana a deschis focul asupra sustinatorilor lui Mohamed Morsi: cel putin 38 de protestatari au murit

Cel putin 38 de sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi au fost ucisi vineri noaptea, in timpul unor ciocniri cu politistii din Cairo. Mii de egipteni au protestat vineri spre sambata in toata tara fata de acuzatiile aduse lui Morsi, relateaza agetia de stiri Associated Press.

Armata egipteana a deschis focul asupra sustinatorilor lui Mohamed Morsi: cel putin 75 de protestatari au murit

Cel putin 75 de sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi au fost ucisi vineri noaptea, in timpul unor ciocniri cu politistii din Cairo. Mii de egipteni au protestat vineri spre sambata in toata tara fata de acuzatiile aduse lui Morsi.

Armata egipteana a deschis focul asupra sustinatorilor lui Mohamed Morsi: peste 100 de protestatari au murit

Peste 100 de sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi au fost ucisi vineri noaptea, in timpul unor ciocniri cu politistii din Cairo. Mii de egipteni au protestat vineri spre sambata in toata tara fata de acuzatiile aduse lui Morsi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )