Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cati bani are investiti Ion Tiriac in masini. Cum arata averea fostului tenismen

Playtech Playtech,
Cati bani are investiti Ion Tiriac in masini. Cum arata averea fostului tenismen

Ion Tiriac este unul din cei mai importanti oameni din sportul romanesc, dar si unul din cei mai de succes oameni de afaceri din Romania. Forbes, in 2019, anunta ca Ion Tiriac ar avea o avere de 1. 1 miliarde de euro. Cei de la businessmagazin. ro sustin ca omul de afaceri detine o avere mult mai . continuă pe Playtech

S-a aflat cati bani a donat Ion Tiriac pentru victimele incendiilor din Australia

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a initiat o campanie de donatii, in contextul eforturilor de ajutorare a victimelor incendiilor de vegetatie care devasteaza de mai multe luni Australia.

Vica Blochina, data in judecata pentru datorii. Cati bani are de platit la intretinere

Vica Blochina traverseaza o perioada nu tocmai placuta, dupa ce a fost data in judecata pentru datoriile de la intretinere. Vedeta a intrat in vizorul autoritatilor competente in astfel de situatii, dupa ce a fost chiar catalogata drept rau-platnica. Suma pe care o datoreaza nu este totusi una atat de exagerata. Motiv pentru care blondina .

Ion Tiriac si-a pus banii la bataie: cum vrea sa o ambitioneze pe Halep sa faca la fel

Ion Tiriac a luat o decizie radicala in urma cu cateva zile. Prin gestul sau si un hashtag pe Facebook sau Twitter, omul de afaceri vrea sa o ambitioneze pe Simona Halep si Horia Tecau. De aproximativ trei luni, Australia se confrunta cu cele mai mari incendii de vegetatie din istoria recenta a tarii. Situatia .

VIDEO Ion Tiriac, donatie de 100.000 de dolari australieni - Provocare lansata pentru Simona Halep

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a initiat o campanie de donatii, in contextul eforturilor de ajutorare a victimelor incendiilor de vegetatie care devasteaza Australia. Anuntul a fost facut printr-un mesaj video, in care Tiriac spune ca fundatia sa a donat 100. 000 de dolari australieni Federatiei Australiene de Tenis. Fostul sportiv i-a lansat o provocare Simonei Halep sa se alature cauzei.

Cat a donat Ion Tiriac pentru victimele incendiilor din Australia si ce provocare i-a lansat Simonei Halep

Ion Tiriac a donat 100. 000 de dolari australieni pentru victimele incendiilor din Australia si i-a lansat o provocare Simonei Halep: sa doneze si ea, nu direct, ci prin intermediul Fundatiei pe care miliardul o conduce.

Cati bani cere Anda Adam ca sa cante la o nunta. Asa a facut o adevarata avere cantareata

Anda Adam, de-a lungul carierei sale, si-a castigat statutul de vedeta si, de ce nu, dreptul de a cere anumite sume de bani pentru a canta la diferite evenimente. Cati bani cere Anda Adam ca sa cante la o nunta Anda Adam a demonstrat ca este una dintre cele mai bune voci din lumea muzicii .

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Fostul lider WTA va evolua a sasea oara in turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sambata de la ora 04:00, ora Romaniei. Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open Dupa victoria fara drept de apela sportivei noastre impotriva britanicei Harriet .

Reactia presei internationale, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Yulia Putintseva. Cati bani a castigat romanca

Simona Halep a invins-o sambata dimineata pe Yulia Putintseva, scor 6-1, 6-4. Romanca, numarul 3 WTA, a reusit sa se califice in optimile de la Australian Open, fiind tot mai aproape de primul obiectiv setat anul acesta. Meciul a durat ora si 19 minute, timp in care Halep a dominat fara probleme. Simona Halep, reactii .

Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania. Cati bani cheltuie lunar pe mancare

Prezenta Monicai Tatoiu pe micul ecran nu mai surprinde pe nimeni. Multa lume o cunoaste si, de asemenea, ii cunoaste povestea vietii si greutatile prin care a trecut pana in acest moment. Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania Asa cum, de nenumarate ori, a declarat, Monica Tatoiu este un om nonconformist si cu dragoste .

Cati bani cere, de fapt, Vladuta Lupau sa cante la o nunta. Veniturile din Youtube se pare ca nu-i ajung!

Vladuta Lupau s-a facut rapid remarcata in industria muzicala din Romania. in ultima perioada, melodiile artistei sunt in top trending pe YouTube si sunt ascultate si distribuite de milioane de romani. Cat incaseaza Vladuta Lupau sa cante la o nunta Vladuta Lupau este si una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara. Romanii o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )