Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cati bani castiga, de fapt, Pepe intr-un an. Veniturile cantaretului au crescut

Playtech Playtech,
Cati bani castiga, de fapt, Pepe intr-un an. Veniturile cantaretului au crescut

S-a aflat cati bani castiga, de fapt, Pepe intr-un an! Este faimos, are o familie frumoasa, pe care o trateaza regeste, deoarece are castiguri semnificative din concertele pe care le are, dar si din afacerile pe care le deruleaza. Cantaretul Pepe a avut un an financiar extrem de bogat Anul trecut a fost unul fabulos . continuă pe Playtech

Cati bani facea zilnic Emi Pian din camata. Sumele sunt incredibile

S-a aflat cati bani facea zilnic Emi Pian din camata! Interlopul a avut parte de o moarte violenta, in noapte de luni spre marti, chiar dupa ce a dat bani cu camata, in timpul unei partide de barbut. Sumele imprumutate sunt colosale, iar castigurile erau la fel. S-a aflat cati bani castiga Emi Pian din .

US Open 2020. Cati bani ar putea castiga Simona Halep. Este favorita competitiei

Tenismena Simona Halep, fost numar 1 mondial, este principala favorita sa castige anul acesta turneul de la US Open, daca va decide sa participe la competitia din Statele Unite ale Americii. Turneul se defasoara in perioada 31 august- 13 septembrie, iar romanca inca nu a precizat daca va participa sau nu. Cati bani ar putea .

Cati bani in plus vor primi, de fapt, angajatii din Romania. Schimbarile anuntate de Ministerul Muncii

Ministerul Muncii a decis sa clarifice o eroare care a aparut in informatiile transmise dupa sedinta de Guvern de vineri. Astfel, Violeta Alexandru a precizat ca salariatii vizati de reducerea timpului de munca beneficiaza, pe langa salariu, de o indemnizatie de 75% din diferenta dintre salariul de baza brut prevazut initial in contractul individual de .

Pensii 2020. Cati bani in plus vor primi pensionarii. Guvernul creste punctul de pensie

La inceputul acestei luni, Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru se arata increzatoare vizavi de majorarea pensiilor, asigurand varstnicii ca se depun toate eforturile economice pentru ca acestia sa beneficieze de mai multi bani. Astazi a venit momentul in care aflam, cel putin pe surse, procentul majorarii, avand in vedere ca ministrul Finantelor a .

Cati bani cere un mare cantaret de la noi pe tablourile pictate de el. Situatie disperata in plina pandemie

Nu de putine ori ne-au incantat urechile cu piesele lor, dar si cu concertele inedite sustinute de-a lungul timpului. Este imposibil sa nu fi auzit macar odata de Marioan Ionescu si de trupa acestuia, Directia 5. Marian Ionescu, in pandemie, s-a apucat de pictura Pe Marian Ionescu, majoritatea il stiu ca lider al formatie pop-rock, .

Emi Pian s-a judecat pana inainte sa moara. Cati bani a castigat la tribunal

De la momentul anuntului decesului fostului interlop Emi Pian, au inceput sa apara din ce in ce mai multe informatii despre trecutul acestuia, conflictele avute cu alti interlopi, dar si despre procesele pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului, unul dintre ele fiind cel mai recent proces castigat de interlop. Proces deschis in urma .

Ludovic Orban, veste buna pentru toti parintii. Cati bani vor primi pentru a ramane cu elevii acasa

Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat si imbucurator vizavi de situatia scolara 2020-2021. Acesta a declarat ce se va intampla in cazul in care anumite scoli vor fi inchise din cauza pandemiei de COVID-19. De acum incolo, parintii trebuie sa stea linistiti, deoarece acestia vor putea ramane cu copilul de acasa in cazul unei .

Ce a facut Lidia Buble inainte sa devina celebra. Nimeni nu stia asta: cat de putini bani castiga

Lidia Buble este cunoscuta acum in toata tara. Este o cantareata renumita si are mii si mii de fani, iar castigurile sale sunt pe masura popularitatii sale, insa lucrurile nu au stat mereu asa. Vedeta provine dintr-o familie numeroasa, care s-a confruntat cu probleme financiare serioase. Cu ce s-a ocupat Lidia Buble inainte sa devina .

Klaus Iohannis e mai bogat. Ce mosteniri au primit presedintele si sotia sa in acest an si cati bani au castigat

Presedintele Klaus Iohannis a devenit mai bogat in prima jumatate a acestui an, comparativ cu anul trecut. De la cinci case, sotii Iohannis au ajuns sa aiba in prezent sase case, dupa ce sotia presedintelui a mostenit un apartament de 67 de metri patrati la Sibiu. Si presedintele a incasat niste bani in plus in acest an, din drepturi de autor, arata cea recenta declaratie de avere depusa de seful statului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )