Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cati bani cheltuie Primaria Capitalei in 2015 pe statui

Hotnews Hotnews,
 Cati bani cheltuie Primaria Capitalei in 2015 pe statui

Primaria Capitalei prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic va cheltui in 2015 circa 10 milioane de lei pentru realizarea si amplasarea mai multor sculpturi in Capitala. Pentru finalizarea monumentului Aripi, ce ar urma sa fie amplasat la Casa Presei, municipalitatea a alocat 3 milioane lei. Initial, primarul Sorin Oprescu a cerut 5,5 milioane lei, insa consilierii locali au mai taiat din suma. Pentru realizarea statuii din bronz dedicata printului Rainier al III-lea de Monaco si realizata de Ionel Stoicescu au fost alocati 3,9 milioane lei, dintre care 1,2 milioane lei pentru soclul statuii. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei va face un studiu de 1 milion de lei pentru a decide daca autostrada suspendata va fi facuta in parteneriat public privat sau prin concesiune (VIDEO)

Autostrada suspendata inelul median), promisa de primarul Sorin Oprescu inca de acum 7 ani, se pare ca va fi facuta dupa ce primaria Capitalei va intocmi un studiu pentru a decide daca este mai bine sa fie.

Primaria Capitalei are un buget de 4,2 miliarde de lei. Pe ce vor fi cheltuiti banii in acest an

Dupa ore intregi de dezbateri, consilierii generali au aprobat bugetul Primariei Capitalei din acest an. Astfel, Bucurestiul are in 2015 - 4,2 miliarde de lei.

Cosul de Paste: cati bani lasi in hipermaketuri pe miel, pasca, cozonac si oua

Cosul de Paste variaza de la hipermarket la hipermaket in ce priveste bonul la casa, cu diferenta de 18 lei intre cea mai mica si cea mai mare valoare. Wall-Street. ro a facut deja cumparaturile esentiale pentru Paste si a comparat pentru voi valoarea.

Cosul de Paste: cati bani lasi in hipermarketuri pe miel, pasca, cozonac si oua

Cosul de Paste variaza de la hipermarket la hipermarket in ce priveste bonul la casa, cu diferenta de 18 lei intre cea mai mica si cea mai mare valoare. Wall-Street. ro a facut deja cumparaturile esentiale pentru Paste si a comparat pentru voi valoarea.

S-a aprobat bugetul Primariei Capitalei pe 2015. Pasajul de la Ciurel primeste 80 milioane lei, pasajul subteran de la Piata Presei - 45 milioane lei, iar largirea str. Fabrica de Glucoza - 55 milioane lei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat luni bugetul Primariei Municipiului Bucuresti pe anul 2015. Astfel, Capitala are in acest an de cheltuit 4,2 miliarde lei. Printre proiectele de investitii care primesc finantare se numara: drumul expres spre Autostrada A1 si Pasajul de la Ciurel - 80 milioane lei, Pasajul subteran de la Piata Presei Libere - 45 milioane lei, largirea Sos. Prelungirea Ghencea - 70 milioane lei si largirea str. Fabrica de Glucoza - 55 milioane lei. Pentru pasajul pietonal de la Piata Romana s-au alocat 100 milioane lei, bani dintr-un credit finantat de Banca Mondiala. Intrucat consilierii generali nu doresc realizarea acestui proiect, primarul Sorin Oprescu spune ca banii vor fi redirectionati catre alte proiecte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )