Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cati bani din fonduri UE a adus Romaniei acordul de asistenta cu Comisia Europeana si FMI

Hotnews Hotnews,
 Cati bani din fonduri UE a adus Romaniei acordul de asistenta cu Comisia Europeana si FMI

Comisia Europeana a platit Romaniei un plus de peste 767 de milioane de euro, sub forma suplimentului la finantarile din fondurile structurale si de coeziune acordate statelor care se afla in acord de asistenta cu executivul comunitar, releva date de la Bruxelles obtinute de HotNews. ro. Situatia care indica asa-numiul top-up-ul european de 10 puncte procentuale se refera la perioada de pana in 28 februarie 2015. In martie 2012, Comisia Europeana a aprobat Romaniei cresterea finantarii din bani de la Bruxelles a proiectelor europene cu 10 puncte procentuale pana la 95% din valoarea proiectului), ca urmare a faptului ca tara se afla in acord de asistenta cu Comisia Europeana si FMI. continuă pe Hotnews

Cati bani castiga concurentii de la Ferma vedetelor

Concurentii de la Ferma vedetelor indura conditii aproape primitive de trai la Ferma vedetelor, noul reality show de la Pro TV. Totusi, si efortul lor zilnic este rasplatit pe masura, ei urmand sa fie platiti cu mii, chiar zeci de mii de euro. Iata ce sume se vehiculeaza.

PO Romania-Ucraina 2014-2020: 30% din fonduri sunt pentru Proiecte Majore de Infrastructura

Programul Operational Comun Romania-Ucraina 2014-2020 va avea 30% din fonduri alocate pentru Proiecte Majore de Infrastructura, care vor fi selectate prin incredintare directa, arata un comunicat remis azi redactiei.

Sova dezvaluie cati bani a luat Ponta din contractul Turceni Rovinari

Senatorul PSD Dan Sova a declarat pentru Antena 3, ca premierul Victor Ponta a primit, o suma modica, de 0,32% din valoare contractului cu Turceni - Rovinari.

Guvernul a aprobat o derogare de la lege astfel incat sa poata acorda sume de bani din Fondul de rezerva bugetara, chiar daca nu sunt cheltuieli urgente sau neprevazute

Mega-Ordonanta de Urgenta publicata vineri in Monitorul Oficial prevede, printre altele, o derogare de la Legea 500/2002 privind finantele publice, astfel incat sa fie alocate sume Ministerului Energiei, Ministerului de Interne si Ministerului Justitiei din Fondul de rezerva bugetara, fara sa se justifice urgenta. Este exact un articol de lege despre care Curtea de Conturi spunea, in ultimul raport, ca nu a fost respectat de Guvern. Prin prevederile noii ordonante, Guvernul permite acordarea unor ajutoare Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN), aceasta societate fiind in insolventa. Un ajutor consta in constituirea unor stocuri de apa grea, in conditiile in care actualele stocuri pot acoperi necesarul pe zeci de ani de acum inainte, iar altul in finantarea achizitiei de carbune. In plus, permite Ministerului Justitiei sa acopere unele cheltuieli ale penitenciarelor. UPDATE In Monitorul Oficial de luni, a fost publicata Hotararea de Guvern 168 prin care se aloca Ministerului de Interne 30 milioane lei pentru achizitia de apa grea.

Vanghelioanele, organizate cu bani din SPAGI

Din spaga primita, Marian Vanghelie platea si celebrele Vanghelioane. in referatul procurorilor, se arata ca societatile controlate de Marin Dumitru, omul de incredere al primarului, erau obligate sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )