Libnet.ro
UNICEF

14:16

Cati bani face Bianca Dragusanu, de fapt. A recunoscut sumele colosale cu o aroganta maxima

Playtech Playtech,
Cati bani face Bianca Dragusanu, de fapt. A recunoscut sumele colosale cu o aroganta maxima

Dupa ce a fost acuzata in mediul online ca motivul pentru care ar fi stat atat de mult timp cu Alex Bodi ar fi fost averea acestuia, Bianca Dragusanu a recunoscut cati bani face ea, de fapt. A spus totul despre sumele colosale care ii intra lunar in cont. Bianca Dragusanu scoate bani frumosi Plecarile . continuă pe Playtech

Legatura secreta dintre Silvia Salagean si Bianca Dragusanu s-a aflat. Ce facea Alex Bodi cu ambele, de fapt

Ies la iveala detalii nebanuite dupa arestarea fostului sot al Biancai Dragusanu, intr-un dosar stufos de proxenetism, santaj si trafic de persoane. Legatura secreta dintre Silvia Salagean si Bianca Dragusanu s-a aflat Astfel, cea care l-ar fi denuntat pe acesta ar fi fost chiar Silvia Iulia Salagean, femeia de care acesta s-a despartit pentru a .

Bianca Dragusanu revine la TV. Blonda ameninta cu dezvaluiri grele: O sa distrug

Potrivit declaratiilor facute recent, Bianca Dragusanu a semnat un contract cu un post de televiziune. Vedeta a povestit ca, in cadrul emisiunii ce va fi pe post in curand la televizor, va face dezvaluiri uriase din viata reala. Bianca Dragusanu revine la TV Astfel, nou proiect din lumina reflectoarelor vine la mai bine de doi .

Cum a umilit-o Alex Bodi pe Daria Radionova, inainte sa fie arestat. Bianca Dragusanu se va bucura

Inainte de a fi arestat preventiv de politistii romani, Alex Bodi a umilit-o in ultimul hal pe Daria Radionova, actuala iubita. Iata ce s-a intamplat intre afaceristul din Medias si moldoveanca! Cum a cerut-o Alex Bodi de sotie pe Daria Radionova Cu doar cateva zile inainte sa fie arestat, Alex Bodi ar fi cerut-o de .

Bianca Dragusanu revine pe micile ecrane cu o telenovela despre viata ei. Pe cine vrea sa distruga celebra blondina

Bianca Dragusanu se intoarce pe micile ecrane, in ciuda faptului ca iubitul ei, Alex Bodi ramane dupa gratii. Vedeta a anuntat printr-un mesaj postat pe retelele sociale, ca in curand va fi gazda unui show.

Cati bani iau concurentii de la Ferma de la PRO TV. Topul celor mai bine platiti

Din cauza pandemiei de coronavirus, concurentii care au participat la editia din acest an a emisiunii Ferma de la Pro TV, au onorarii semnificativ mai mici fata de cei care au participat in editiile din trecut. Iata cati bani iau concurentii de la Ferma de la Pro TV. Cati bani iau concurentii de la Ferma .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )