Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bianca Dragusanu revine pe micile ecrane cu o telenovela despre viata ei. Pe cine vrea sa distruga celebra blondina

B1 B1,
Bianca Dragusanu revine pe micile ecrane cu o telenovela despre viata ei. Pe cine vrea sa distruga celebra blondina

Bianca Dragusanu se intoarce pe micile ecrane, in ciuda faptului ca iubitul ei, Alex Bodi ramane dupa gratii. Vedeta a anuntat printr-un mesaj postat pe retelele sociale, ca in curand va fi gazda unui show. continuă pe B1

Bianca Dragusanu revine la TV. Blonda ameninta cu dezvaluiri grele: O sa distrug

Potrivit declaratiilor facute recent, Bianca Dragusanu a semnat un contract cu un post de televiziune. Vedeta a povestit ca, in cadrul emisiunii ce va fi pe post in curand la televizor, va face dezvaluiri uriase din viata reala. Bianca Dragusanu revine la TV Astfel, nou proiect din lumina reflectoarelor vine la mai bine de doi .

Cine este femeia care l-a denuntat pe Alex Bodi si ce legaturi are cu Bianca Dragusanu. De necrezut

Alex Bodi a fost denuntat in septembrie de Iulia Salagean, una dintre fostele sotii, pentru una dintre acuzele care i se aduc in dosarul de proxenetism pentru care a fost retinut. Aceasta era prietena la catarama cu Bianca Dragusanu. Alex Bodi, denuntat de una dintre femeile din viata lui, prostituata in Germania Conform unor surse .

Bianca Dragusanu, amenintari publice, dupa ce Alex Bodi a fost retinut. Eu am si dovezi

Dupa ce fostul ei sot a fost retinut joi seara pentru 29 de zile, Bianca Dragusanu a rabufnit. Aceasta a facut dezvaluiri uimitoare pe pagina sa personala de Instagram. Bianca Dragusanu, amenintari publice, dupa ce Alex Bodi a fost retinut Bianca Dragusanu este implicata din nou intr-un scandal. Blondina a spus pe pagina personala de .

Legatura secreta dintre Silvia Salagean si Bianca Dragusanu s-a aflat. Ce facea Alex Bodi cu ambele, de fapt

Ies la iveala detalii nebanuite dupa arestarea fostului sot al Biancai Dragusanu, intr-un dosar stufos de proxenetism, santaj si trafic de persoane. Legatura secreta dintre Silvia Salagean si Bianca Dragusanu s-a aflat Astfel, cea care l-ar fi denuntat pe acesta ar fi fost chiar Silvia Iulia Salagean, femeia de care acesta s-a despartit pentru a .

Draga Olteanu Matei, cum l-a distrat pe Ceausescu. Detalii nestiute despre viata actritei

Vineri seara, romanii au primit o veste tragica, actrita care a dat suflet multor personaje care ne-au adus zambetul pe buze, Draga Olteanu Matei a ajuns in stare grava la spital. Ea a avut hemoragie digestiva superioara, iar cadrele medicale i-au acordat ingrijiri de specialitate. Draga Olteanu Matei, cum l-a distrat pe Ceausescu indragita actrita .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )