Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cati bani primesc mamele care se intorc mai repede la munca

Antena3 Antena3,
Cati bani primesc mamele care se intorc mai repede la munca

Mamele care se intorc care se intorc mai devreme la munca din concediul de crestere a copilului primesc un stimulent de insertie. Pentru cei care se intorc la munca mai repede legislatia. continuă pe Antena3

Instanta suprema urmeaza sa decida daca judeca mai repede cererea de arestare a lui Radu Mazare

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa decida miercuri daca judeca mai repede cererea de arestare in lipsa a fostului primar Radu Mazare, scrie Agerpres. DNA a cerut emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele lui Radu Mazare, in cadrul unui proces in care fostul edil este judecat pentru luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese, in care mai sunt inculpati fostul deputat Eduard Martin si omul de afaceri Gabriel Strutinsky.

Cum ar fi putut fi prins mai repede politistul pedofil. Camerele cu recunoastere faciala, interzise politistilor

Criticati de ministrul de interne Carmen Dan in scandalul politistului pedofil, sefii Politiei sunt nevoiti sa lucreze aproape empiric, fara mijloace tehnice de care dispune orice politie din Europa. Camerele de supraveghere stradala nu au nici macar un soft de recunoastere faciala.

Tariceanu, nevoit sa isi termine mai repede concediul. Ce vrea sa ceara liderul ALDE

Apele tulburi din PSD par sa il fi determinat pe Calin Popescu-Tariceanu sa isi termine mai devreme concediul. El a fost nevoit sa se intoarca din vacanta si, potrivit unor surse citate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )