Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cati bani ia Simona Halep de la sponsori. Este pe locul 4 in lume. Clasamentul Forbes

Playtech Playtech,
Cati bani ia Simona Halep de la sponsori. Este pe locul 4 in lume. Clasamentul Forbes

Revista americana Forbes a publicat topul celor mai bine platite sportive din anul 2020. Cine sunt sponsorii Simonei Halep si cati bani ii ofera. Simona Halep, locul 4 in lume in clasamentul Forbes. Banii pe care ii castiga din sponsorizari Simona Halep ocupa locul 4 in ierarhia veniturilor din ultimul an, potrivit clasamentului publicat de . continuă pe Playtech

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in finala de la Praga. Suma este incredibila

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa o victorie in doua seturi cu Irina Begu. A fost 7-6 2), 6-3 pentru sportiva de pe locul 2 mondial, care va juca duminica impotriva belgiencei Elise Mertens. Este cea de-a 38-a finala din cariera Simonei Halep si sansa trofeului cu numarul .

Simona Halep, locul patru in ierarhia Forbes a celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 1 iunie 2020. Lider este Osaka, Andreescu este pe cinci

Simona Halep ocupa pozitia a patra in clasamentul celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 1 iunie 2020, anuntat de Forbes. Lider in ierarhie este japoneza Naomi Osaka.

Ce a spus Simona Halep dupa titlul de la Praga! Prima reactie de la ceremonia de premiere

Simona Halep a castigat turneul de la Praga dupa victoria cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5, titlul cu numarul 21 al carierei. Este al doilea trofeu consecutiv pe care il castiga jucatoarea de pe locul 2 mondial, dupa cel de la Dubai. Si o victorie care vine chiar la revenirea in circuit dupa sase luni .

Simona Halep, nebagata in seama de americani. Ce a zis o legenda dupa retragerea romancei

Americanilor nu le pare rau ca Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la US Open. Un dezastru pentru ei ar fi retragerea Serenei Williams. Totul a fost dezvaluit de o legenda a tenisului american. Simona Halep, uitata de americani. Ce a spus o legenda dupa retragerea romancei de la US Open Simona Halep .

Digisport: VIDEO VIRAL. Momentul in care Simona Halep s-a aruncat in Vltava. Sper ca v-ati bucurat de asta la fel de mult ca si mine

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat turneul de categorie WTA International de la Praga, dupa ce a invins-o, in finala, cu 6-2, 7-5, pe belgianca Elise Mertens, locul 23 WTA si cap de serie numarul 3.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Urcare spectaculoasa pentru Irina Begu

Castigatoare a turneului de la Praga, Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 6. 356 de puncte acumulate. Irina Begu a inregistrat cea mai spectaculoasa urcare din randul sportivelor din Romania: a ajuns pe pozitia 70.

Simona Halep Elise Mertens 6-2, 7-5. Simona Halep este campioana la Praga! Titlul numarul 21 al carierei

UPDATE, ora 16:15 Simona Halep este campioana la Praga dupa un meci perfect cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5. Este titlul cu numarul 21 al carierei pentru Halep. Simona este campioana la Praga! 6-5. Simona face break. Simona reuseste sa egaleze. Mertens isi face serviciul. Simona va servi pentru a ramane .

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

Simona Halep Irina Begu 7-6, 6-3. Simona se califica in finala de la Praga! Pentru titlul 21 al carierei

UPDATE, ora 17:45 Simona Halep s-a calificat in finala de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6, 6-3. in ultimul act, Simona o va infrunta pe Elise Mertens. Simona face break si este in finala. Simona isi face serviciul. Halep face din nou break. File this in .

Simona Halep, decizie de ultima ora. De ce nu va participa la US Open!

Simona Halep nu va participa anul acesta la US Open 2020. Numarul 2 mondial a anuntat oficial ca nu va face parte din turneul Grand Slam care se va tine la New York. Care este motivul? Simona Halep nu va participa la US Open Campioana noastra a cantarit situatia speciala in care este pusa si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )