Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep, locul patru in ierarhia Forbes a celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 1 iunie 2020. Lider este Osaka, Andreescu este pe cinci

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, locul patru in ierarhia Forbes a celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 1 iunie 2020. Lider este Osaka, Andreescu este pe cinci

Simona Halep ocupa pozitia a patra in clasamentul celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 1 iunie 2020, anuntat de Forbes. Lider in ierarhie este japoneza Naomi Osaka. continuă pe Adevărul

Cati bani ia Simona Halep de la sponsori. Este pe locul 4 in lume. Clasamentul Forbes

Revista americana Forbes a publicat topul celor mai bine platite sportive din anul 2020. Cine sunt sponsorii Simonei Halep si cati bani ii ofera. Simona Halep, locul 4 in lume in clasamentul Forbes. Banii pe care ii castiga din sponsorizari Simona Halep ocupa locul 4 in ierarhia veniturilor din ultimul an, potrivit clasamentului publicat de .

Simona Halep, nebagata in seama de americani. Ce a zis o legenda dupa retragerea romancei

Americanilor nu le pare rau ca Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la US Open. Un dezastru pentru ei ar fi retragerea Serenei Williams. Totul a fost dezvaluit de o legenda a tenisului american. Simona Halep, uitata de americani. Ce a spus o legenda dupa retragerea romancei de la US Open Simona Halep .

Digisport: VIDEO VIRAL. Momentul in care Simona Halep s-a aruncat in Vltava. Sper ca v-ati bucurat de asta la fel de mult ca si mine

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat turneul de categorie WTA International de la Praga, dupa ce a invins-o, in finala, cu 6-2, 7-5, pe belgianca Elise Mertens, locul 23 WTA si cap de serie numarul 3.

Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reactie senzationala din partea WTA

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la WTA Praga, asa cum si ea a explicat la ultimul intervu. in partida cu Irina Begu, din semifinalele competitiei de nivel International, Simona a dat multe lovituri spectaculoase. A controlat jocul, in special in setul doi, in care a fost intr-o permanenta ofensiva. Multe dintre .

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Urcare spectaculoasa pentru Irina Begu

Castigatoare a turneului de la Praga, Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 6. 356 de puncte acumulate. Irina Begu a inregistrat cea mai spectaculoasa urcare din randul sportivelor din Romania: a ajuns pe pozitia 70.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in finala de la Praga. Suma este incredibila

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa o victorie in doua seturi cu Irina Begu. A fost 7-6 2), 6-3 pentru sportiva de pe locul 2 mondial, care va juca duminica impotriva belgiencei Elise Mertens. Este cea de-a 38-a finala din cariera Simonei Halep si sansa trofeului cu numarul .

Ce a spus Simona Halep dupa titlul de la Praga! Prima reactie de la ceremonia de premiere

Simona Halep a castigat turneul de la Praga dupa victoria cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5, titlul cu numarul 21 al carierei. Este al doilea trofeu consecutiv pe care il castiga jucatoarea de pe locul 2 mondial, dupa cel de la Dubai. Si o victorie care vine chiar la revenirea in circuit dupa sase luni .

inca un titlu pe zgura - Simona Halep, campioana la Praga (6-2, 7-5 vs Elise Mertens)

Dupa un inceput de meci ezitant, Simona Halep a preluat complet controlul partidei cu Elise Mertens, a obtinut primul set fara probleme si parea sa se desprinda si in setul secund a facut break in primul game). Belgianca 23 WTA) a inceput sa riste mult mai mult si sa diversifice loviturile reverul sau in lung de linie a fost la inaltime), insa Simona a practicat un joc foarte solid, a servit bine, a oprit la timp seria buna a adversarei Mertens a castigat trei game-uri consecutive si a condus cu 5-4) si s-a impus cu 6-2, 7-5, dupa o ora si 35 de minute. Pentru Simona Halep, titlul de la Praga este al 21-lea castigat in cariera a mai jucat alte 17 finale).

Simona Halep nu va lua parte la cea mai ciudata editie de la US Open - Motivul pentru care turneul va intra in istorie

In cursul zilei de luni, Simona Halep a anuntat ca nu participa la US Open, iar decizia a fost comentata de presa de peste Ocean. Grand Slamul de la Flushing Meadows va fi unul dintre cele mai ciudate din istoria sa: fara spectatori, din cauza Covid-19, si cu cel mai slab TOP 10 aliniat vreodata.

Simona Halep Elise Mertens 6-2, 7-5. Simona Halep este campioana la Praga! Titlul numarul 21 al carierei

UPDATE, ora 16:15 Simona Halep este campioana la Praga dupa un meci perfect cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5. Este titlul cu numarul 21 al carierei pentru Halep. Simona este campioana la Praga! 6-5. Simona face break. Simona reuseste sa egaleze. Mertens isi face serviciul. Simona va servi pentru a ramane .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )