Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce a spus Simona Halep dupa titlul de la Praga! Prima reactie de la ceremonia de premiere

Playtech Playtech,
Ce a spus Simona Halep dupa titlul de la Praga! Prima reactie de la ceremonia de premiere

Simona Halep a castigat turneul de la Praga dupa victoria cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5, titlul cu numarul 21 al carierei. Este al doilea trofeu consecutiv pe care il castiga jucatoarea de pe locul 2 mondial, dupa cel de la Dubai. Si o victorie care vine chiar la revenirea in circuit dupa sase luni . continuă pe Playtech

Ce a spus Simona Halep dupa victoria superba de la WTA Praga. Declaratie demna de o campioana

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga dupa o victorie absolut impresionanta in fata Magdalenei Frech. A fost 6-2, 6-0 pentru jucatoarea din Romania, care si-a demonstrat clar valoarea superioara. Poloneza, in varsta de 22 de ani, este pe locul 174 in clasamentul WTA. Extrem de inspirata pe teren in timpul confruntarii cu .

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala de la Praga! Reactie surprinzatoare la adresa Irinei Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. A fost un succes facilitat si de proplemele medicale ale Irinei, care a mai jucat un meci in cursul zilei de sambata. La finalul partidei, Simona a dat dovada de mult fair-play si a .

CTP, prima reactie dupa titlul castigat de Simona Halep la WTA Praga: Simona a invins pandemia!

Simona Halep a castigat la Praga al 21-lea trofeu al carierei, dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens. A fost un turneu disputat in conditii foarte grele, la revenirea dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus. Exact acest lucru l-a remarcat si Cristian Tudor Popescu intr-un interviu acordat pentru Digi 24. Celebrul jurnalist a declarat chiar .

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului de la Praga

Simona Halep a declarat sambata, dupa victoria din meciul cu Irina Begu, de la Praga, ca se bucura de faptul ca a ajuns in finala la primul turneu disputat dupa pandemia de coronavirus.

Simona Halep, campioana la Praga!

La primul ei turneu dupa jumatate de an, Simona Halep a castigat titlul la Praga Open dupa o finala cu Elise Mertens din Belgia.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in finala de la Praga: Este un sentiment placut sa joc finala

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce s-a calificat in finala turneului WTA de la Praga. Romanca sustine ca e un sentiment placut sa joace finala la primul turneu. Vreau sa castig dar nu va fi usor, a spus Halep.

Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reactie senzationala din partea WTA

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la WTA Praga, asa cum si ea a explicat la ultimul intervu. in partida cu Irina Begu, din semifinalele competitiei de nivel International, Simona a dat multe lovituri spectaculoase. A controlat jocul, in special in setul doi, in care a fost intr-o permanenta ofensiva. Multe dintre .

inca un titlu pe zgura - Simona Halep, campioana la Praga (6-2, 7-5 vs Elise Mertens)

Dupa un inceput de meci ezitant, Simona Halep a preluat complet controlul partidei cu Elise Mertens, a obtinut primul set fara probleme si parea sa se desprinda si in setul secund a facut break in primul game). Belgianca 23 WTA) a inceput sa riste mult mai mult si sa diversifice loviturile reverul sau in lung de linie a fost la inaltime), insa Simona a practicat un joc foarte solid, a servit bine, a oprit la timp seria buna a adversarei Mertens a castigat trei game-uri consecutive si a condus cu 5-4) si s-a impus cu 6-2, 7-5, dupa o ora si 35 de minute. Pentru Simona Halep, titlul de la Praga este al 21-lea castigat in cariera a mai jucat alte 17 finale).

Cand joaca Simona Halep finala de la WTA Praga. Organizatorii au anuntat ora de start

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. in ultimul act de la Praga, Simona o va infrunta pe Elise Mertens, din Belgia, pentru al 21-lea titlu WTA al carierei. Organizatorii competitiei din Cehia au anuntat programul ultimei zile de .

Primele declaratii ale Simonei Halep, dupa victoria de la Praga. Ce a descoperit dupa acest meci

Dupa doua meciuri chinuite jucate in Praga, Simona Halep a inregistrat o victorie fulger, vineri, in sferturile de finala. Romanca a invins-o pe poloneza Magdalena Frech cu scorul 6-2, 6-0. Declaratiile Simonei Halep, dupa victoria din capitala Cehiei Simona Halep, numarul 2 mondial, a reusit performanta unei victorii rapide cu Magdalena Frech, in varsta de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )