Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati romani au fost totusi la cinema in vremea coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Cati romani au fost totusi la cinema in vremea coronavirusului

In perioada in care coronavirusul creeaza isterie in jurul romanilor, capacitatea salilor de cinema a fost injumatatita, iar incasarile au scazut. continuă pe Adevărul

Alegeri in vremea coronavirusului Francezii voteaza in scrutinul local, desi tara este aproape inchisa

Tara este aproape inchisa, dar francezii au inceput totusi sa voteze, duminica dimineata, in primul tur al alegerilor municipale, cu o miza eclipsata de epidemia de coronavirus, relateaza AFP, citata de Agerpres. Marea Britanie a anuntat ca va amana alegerile locale. Marea Britanie a anuntat ca va amana alegerile locale, iar Polonia nu exclude amanarea scrutinului prezidential care ar urma sa aiba loc in mai.

Exemplu pentru intreaga Biserica, in vremea coronavirusului: o parohie ofera gratuit mancare la domiciliu

Cantina sociala din cadrul Parohiei Ortodoxe Sfanta Treime Cluj-Napoca ofera masa de pranz gratuita la domniciliu pentru persoane varstnice si bolnavi din Cluj-Napoca, pentru ca acestea sa evite locurile aglomerate in aceasta perioada.

Business-uri care infloresc in vremea coronavirusului: vanzarile de bideuri, in crestere

Vanzarile de bideuri au crescut dupa ce magazinele au fost golite de stocurile de hartie igienica. Hartia igienica a fost cumparata in cantitati mari de oamenii speriati de pandemia COVID-19, scrie Mediafax.

FOTO VIDEO Cumparaturi in vremea coronavirusului: cum ii facem pe bunici sa stea acasa. Experimentul Adevarul la Cluj

Daca te uiti pe geam, vezi doar batrani care se plimba, a constatat unul dintre voluntarii initiativei civice Va ajutam din Cluj, care are ca scop evitarea raspandirii coronavirusului la persoanele in varsta. Acelasi lucru l-au constatat si reporterii Adevarul la o scurta iesire in oras. Psihologul Daniel David ne-a explicat cum putem sa tinem persoanele in varsta acasa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )