Libnet.ro
UNICEF

18:30

Se cauta angajati pentru cel mai ciudat loc de munca al zilelor noastre. Doar in Evul Mediu se mai intalnea asa ceva

B1 B1,
Se cauta angajati pentru cel mai ciudat loc de munca al zilelor noastre. Doar in Evul Mediu se mai intalnea asa ceva

Unul dintre cele mai neintalnite locuri de munca tocmai ce a fost postat pe un site de profil. Desi pentru societatea actuala pare ciudat, aceasta meserie a existat in Evul Mediu si a aparut. continuă pe B1

Miercurea Ciuc, cel mai friguros loc din tara, vineri dimineata

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat, vineri dimineata, la Statia Meteo Miercurea Ciuc.

China cauta extraterestri in afara galaxiei noastre cu cel mai mare radiotelescop

Oamenii de stiinta chinezi au pornit duminica cel mai mare radiotelescop din lume, cu o deschidere de 500 de metri, a carui misiune principala e cautarea unei forme de viata inteligente, in afara galaxiei.

Locul 2 la cel mai mare eveniment de jocuri pe calculator pentru un roman: Echipa sa a castigat 3,4 milioane de dolari la DOTA

Luna trecuta a avut loc cel mai mare eveniment de jocuri pe calculator din istorie. Fondul de premiere pentru competitia de DOTA 2 intitulata The International 2016 a fost de 20. 7 milioane de euro. Un.

Pagube in Iasi in urma cutremurului: Palatul Braunstein a fost cel mai afectat imobil in urma seismului (FOTO, VIDEO)

Cutremurul de 5. 3 grade pe scara Richter care a avut loc in jurul orei 2:11 in zona Vrancea a fost resimtit puternic si in municipiul Iasi. Palatul Braunstein din municipiul Iasi a fost cel mai a.

Cand cel mai bun ziarist greseste.... Horia Ghibutiu: Tolontan il pune pe autorul unor ineptii, Daniel Barbu, intr-o lumina favorabila

Jurnalistul Horia Ghibutiu il cearta pe cel mai bun ziarist din Romania in momentul acesta, Catalin Tolontan, pentru articolul sau, in care, de dragul.

Am fost in sala, am vazut tot. Am stat sa-i ridic moralul. Victor Slav, cel mai mandru tata. Bianca Dragusanu a nascut primul copil al cuplului

Bucurie marea in familia Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav dupa ce cei doi au devenit luni parintii unei fetite care a primit nota maxima la nastere din partea medicilor. Cel mai emotionant din.

Si mie, care va detest, ca orice roman normal la cap, imi vine putin sa lacrimez. Banciu, despre cel mai frumos cadou primit de Voiculescu, aflat in al 3-lea an de stat in puscarie (VIDEO)

Dan Voiculescu si-a sarbatorit cea de-a 70-a aniversare dupa gratii. Acesta a povestit pe blogul sau si care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata. Un mar, a spus Voiculescu.

Probleme la aterizare pentru cea mai mare aeronava de pasageri din lume. Imagini care iti vor taia respiratia!

Cel mai mare avion pentru pasageri din lume a fost protagonistul unei aterizari dramatice. Imagini surprinse de un amator arata cum aeronava, un Airbus A380 cu 600 de persoane la bord, se clatina in zbor.

Malin Akerman si Orlando Bloom, tavaleala intre asternuturi. Scene de SEX si nuduri in cel mai nou serial realizat de Netflix (FOTO, VIDEO)

Malin Akerman si Orlando Bloom joaca rolurile unui cuplu care isi traiesc cele mai nebunesti fantezii pentru o noapte in ultimul serial realizat de Netflix, Easy. Primul sezon a fost.

Raed Arafat, dupa cutremurul de 5,3 grade pe Richter: Cel mai important lucru este ca populatia sa fie pregatita, sa stie cum sa reactioneze. Asta poate salva cele mai multe vieti

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Raed Arafat, considera ca interventia la cutremur nu apartine doar statului, Guvernului central, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), ci si omului de rand, comunitatii, autoritatilor locale si judetene.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )