Libnet.ro
UNICEF

10:15

Raed Arafat, dupa cutremurul de 5,3 grade pe Richter: Cel mai important lucru este ca populatia sa fie pregatita, sa stie cum sa reactioneze. Asta poate salva cele mai multe vieti

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat, dupa cutremurul de 5,3 grade pe Richter: Cel mai important lucru este ca populatia sa fie pregatita, sa stie cum sa reactioneze. Asta poate salva cele mai multe vieti

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Raed Arafat, considera ca interventia la cutremur nu apartine doar statului, Guvernului central, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), ci si omului de rand, comunitatii, autoritatilor locale si judetene. continuă pe România Liberă

Mai multi romani au sunat la 112, dupa cutremurul de 5,3 grade pe Richter

Mai multi romani au sunat, in noaptea de vineri spre sambata, la numarul unic de urgenta 112, ca urmare a cutremurului de 5,3 grade pe Richter.

Ce avertisment facea Raed Arafat la inceputul lunii septembrie in legatura cu un posibil cutremur

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat spunea la inceputul lunii septembrie ca oamenii care locuiesc in zonele seismice ar trebui sa aiba provizii de apa si mancare neperisabila pentru 3-4 zile, astfel incat.

Usor, iubitu meu, ca se rupe patu. Reactia Deliei dupa cutremurul cu magnitudinea de 5,3

Imediat dupa cutremurul cu magnitudinea de 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata, Delia a publicat un mesja pe Facebook. Artista s-a folosit de incident, dar si de simtul umorului,.

Romanii, treziti de un cutremur de 5,6 grade Richter

Cutremurul din noaptea de vineri spre sambata, ora 2. 10, s-a resimtit foarte bine, chiar si in capitasla tarii, Bucuresti.

Reactia Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta dupa cutremurul din Romania

Cutremurul care a zguduit Romania in aceasta noapte a produs panica in Bucuresti si in marile orase din Romania Detalii AICI). Seismul, cu o magnitudine de 5,6 pe scara Richter, a.

Gabriela Firea, dupa cutremurul de 5,3 grade: Bucurestiul va avea o structura care sa se ocupe de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata dimineata, ca va fi instituita o structura administrativa care sa se ocupe exclusiv de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic.

Bianca Dragusanu a ajuns direct la spital, dupa cutremurul de azi noapte!

Cu doar cateva zile inainte de termenul stabilit cu medicul ei ginecolog, Bianca Dragusanu a ajuns in sala de nasteri. Aceasta s-a confruntant cu un episod de contractii la scurt timp dupa.

Ce a aparut pe Facebook-ul Deliei imediat dupa cutremurul puternic de sambata dimineata

Si Delia a simtit cutremurul care s-a produs sambata dimineata in Romania. Artista a tinut sa marcheze momentul cu un mesaj amuzant pe Facebook. 'Usor, iubitu' meu ca se rupe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )