Libnet.ro
UNICEF

12:45

In cautarea sutei de mii de noi joburi. Cele mai multe contracte de munca noi s-au incheiat in constructii, transporturi de marfa si servicii de paza.

Hotnews Hotnews,
 In cautarea sutei de mii de noi joburi. Cele mai multe contracte de munca noi s-au incheiat in constructii, transporturi de marfa si servicii de paza.

Guvernul PSD- ALDE se apropie de cifra de 100. 000 noi locuri de munca, anunta in urma cu circa o saptamana ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. HotNews a solicitat Ministerului detalii cu privire la tipul activitatilor economice in care s-au creat aceste locuri de munca precum si amanunte legate de numarul contractelor pe perioada determinata/nedeterminata samd. Uitandu-ne peste cifrele transmise de Ministerul Muncii, vedem desigur si locuri de munca noi, dar probabil si multe joburi numarate ca fiind noi, desi ele reprezinta locuri de munca care existau, dar acum au fost aduse in legalitate, ceea ce pentru economie e un castig. Si spunem asta intrucat primele trei sectoare din economie care au generat cele mai multe contracte noi sunt si printre cele cu risc de evaziune ridicat: constructii,transporturi de marfa si activitati de protectie si paza. continuă pe Hotnews

De 9 Mai pe mai multe strazi din Chisinau va fi sistata circulatia rutiera

Pe mai multe strazi din Capitala marti, 9 mai, va fi sistata circulatia rutiera in legatura cu evenimentele dedicate Zilei Europei si Zilei Victoriei. Pentru asigurarea ordinii publice la masurile din toata tara vor mobilizati in jur de trei mii de politisti. Anuntul a fost facut de catre seful Inspectoratului National de Patrulare, Livii Baziuc, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Moldova si Turcia au semnat acorduri de colaborare in mai multe domenii

Republica Moldova si Turcia au semnat noi documente de colaborare in mai multe domenii. Procedura a avut loc in cadrul vizitei premierului Turciei Binali Yildirim la Chisinau, transmite IPN.

Adevarul Live, ora 14.00: Cele mai importante lucruri de stiut despre bolile de inima ale tinerilor

Oboseala cronica, fara o explicatie clara, dificultatile de respiratie si, in final, durerile in piept sunt manifestari care care pot anunta o boala cardiovasculara si care afecteaza si un numar important de tineri. Dr. Lucian Dorobantu, coordonatorul singurului Centru de Cardiomiopatie Hipertrofica din Romania si din Europa de Est, vine la Adevarul Live sa ne explice care sunt cele mai noi solutii chirurgicale pentru problemele cardiovasculare.

Panica la bordul unor curse Blue Air! Cele mai grave incidente ale companiei low cost

Compania de zbor low cost s-a confruntat cu mai multe incidente de-a lungul timpului, majoritatea problemelor avand loc la decolare. Cel mai nou incident s-a produs chiar in aceasta dimineata, can.

CNA: O singura amenda de 10.000 de lei pentru mai multe abateri la Romania TV, fara nicio legatura intre ele

CNA amendat postul Romania TV cu 10. 000 de lei pentru trei abateri luate la pachet, desi nu aveau nicio legatura intre ele: mai multe burtiere, pentru felul cum a acoperit un scandal, pen tru ca a relatat despre superluna care anunta marele cutremur si pentru ca a prezentat in ipostaze indecente foste asistente TV suspectate de prostitutie, scrie Paginademedia. ro. Potrivit sursei citate, situatia e relevanta pentru modul cum poti sa treci de zece ori pe rosu, dar sa iei o singura amenda, cand vine vorba de CNA.

Mai multe faleze din Eforie s-au surpat din cauza precipitatiilor si a eroziunii! Ce masuri au luat autoritatile locale

Mai multe faleze din Eforie sunt afectate de alunecari de teren din cauza precipitatiilor si a eroziunii, Primaria cerand urgent alocarea de resurse tehnice, umane si financiare pentru demararea unor lucrari.

Au mers la restaurant, unde au consumat mai multe bauturi alcoolice. Au plecat acasa cu taxiul, lasand masina parcata in oras. A doua zi, au gasit un bilet

Au mers la restaurant si au consumat mai multe bauturi alcoolice, asa ca au decis sa lase masina parcata in fata pubului si sa plece acasa cu taxiul. A doua zi, cand Paula Grzelak-Schultz din.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii

Biletele pentru concertul pe care formatia britanica Depeche Mode il va sustine, pe 23 iulie, la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii.

PRAPAD iN JUMATATE DE TARA! COD GALBEN de INUNDATII pe mai multe rauri (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare cod galben pentru mai multe rauri din tara Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

Alerta de la hidrologi! Cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara. Ca urmare a precipitatiilor prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )