Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce au cautat romanii pe Google in 2014

ADPM ADPM,
Ce au cautat romanii pe Google in 2014

Ce au cautat romanii pe Google in 2014? Conform statisticilor, cele mai accesate cuvinte au tinut de persoanele publice si de evenimentele marcante ale anului in curs. Iata rezultatele. continuă pe ADPM

Ce au cautat romanii pe Google in 2014? Vezi care au fost cele mai populare cautari

Motorul de cautare Google a dat publicitatii o lista cu cele mai cautate cuvinte de pe internetde-a lungul anului 2014. Astfel, in anul 2014, prima pozitie a acestui top este detinuta de jucatoarea de.

Ce au cautat romanii pe Google in 2014 - De la Simona Halep la Ce este diaspora?

Google a dat publicitatii marti lista celor mai populare cautari realizate pe motorul de cautare de-a lungul anului 2014 de catre romani. Simona Halep, iPhone 6 si Bacalaureat au fost cele mai populare cautari, iar Cupa Mondiala din Brazilia si Wimblendon au fost cele mai populare evenimente sportive. Alegerile prezidentiale i-au facut pe multi romani sa intrebe ce este diaspora?, iar presedintele Iohannis se gaseste si el in top 10 cautari.

Ce au cautat romanii pe Google in 2014: iPhone 6 este cel mai popular gadget

Google ne aratatopul cautarilor pentru 2014, cum face la fiecare sfarsit de an, si putem vedea ce a fost de interes pentru romani. Simona Halep si iPhone 6 iau primele doua locuri din top. Google e cel mai folosit motor de cautare in Romania, iar topulpublicat acum ne arata cine a fost de interes pentru romani. Astfel, Simona Halep, iPhone 6 si Rezultate Bacalaureat ocupa primele trei locuri in topul celor mai populare cautari. Urmeaza concursulEurovision,Robin Williams care a decedat in [].

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )