Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cauzele incendiului de la Matei Bals, potrivit primelor marturii ale martorilor. Unde au fost gasite cadavrele

Adevărul Adevărul,
Cauzele incendiului de la Matei Bals, potrivit primelor marturii ale martorilor. Unde au fost gasite cadavrele

Incendiul de la Institutul Matei Bals ar fi izbucnit de la un scurt circuit produs la o priza aflata la patul unui pacient, dependent de oxigen, care avea telefonul la incarcat. Cel putin asa sustin primii martori audiati de anchetatori in acest caz. continuă pe Adevărul

PSD, pe tema incendiului de la Matei Bals: Dupa tragedia de la Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale. Ce au facut in tot acest timp?

Social-democratii au precizat, in contextul incendiului de la Institutul Matei Bals, ca dupa tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale, ca va introduce noi proceduri, ca va lua masuri ca astfel de incendii sa nu se mai repete. Cu toate acestea, rezultatele intarzie sa apara.

Momentul izbucnirii incendiului de la Matei Bals, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Au aparut primele imagini cu momentul in care izbucneste incendiul de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, in urma caruia cinci persoane au decedat.

Scrisoare deschisa semnata de mai multe organizatii care cer transparenta in ancheta incendiului de la Matei Bals: Romanii nu mai vor sa auda scuze

Mai multe asociatii si organizatii non-guvernamentale au semnat o scrisoare deschisa adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta care vizeaza incendiul de la Institutul Matei Bals.

Vesti proaste despre victimele incendiului de la Matei Bals transferate in alte spitale: Sunt posibile inrautatiri ale starii lor de sanatate

Tragedie fara margini in aceasta dimineata, la Institutul Matei Bals din Capitala, acolo unde un incendiu violent a izbucnit si a ucis patru pacienti. Din cauza lipsei de locuri in spital, mai multi pacienti evacuati din cladire au fost transferati la alte spitale din Bucuresti. Din pacate, medicii nu vin cu vesti bune. Pacientii ajunsi .

Cinci persoane au fost audiate in urma incendiului de la Matei Bals. Anchetatorii: Este posibil sa fi fost doua explozii a unor tuburi de oxigen, ulterior izbucnirii incendiului (VIDEO)

Pana vineri seara au fost audiate cinci persoane, in urma incendiului de la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Din primele informatii este vorba despre patru asistente si un instalator, dupa cum au declarat.

Medicul Beatrice Mahler: Doi pacienti transferati la Marius Nasta, in urma incendiului de la Matei Bals sunt in stare grava

Patru pacienti cu varste intre 62 si 89 de ani, internati la Institutul Matei Bals, au fost adusi la Institutul Marius Nasta, ca urmare a incendiului grav care a izbucnit vineri dimineata. Doi dintre.

in ce stare se afla pacientii transportati la Institutul Victor Babes, in urma incendiului de la Matei Bals. Imbri: Unul dintre pacienti este in ATI, pentru ca starea lui s-a agravat (VIDEO)

Medicul Emilian Imbri, managerul Institutului Victor Babes din Bucuresti a explicat care este starea actuala a pacientilor care au fost transportati de la Institutul Matei Bals, in urma tragediei de azi.

Raed Arafat, ultimul bilant al incendiului de la Matei Bals: Un pacient intubat in stare grava, 4 persoane decedate

Seful DSU, Raed Arafat, a oferit vineri ultimele noutati despre starea pacientilor in urma incendiului la la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, printr-o legatura telefonica in direct la Antena 3.

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, explica de ce rudele pacientilor de la Matei Bals au fost contactate tarziu: Nu au fost accesibile datele apartinatorilor

Ministrul Sanatatii sustine ca autoritatile s-ar fi confruntat cu o situatie hilara in dimineata zilei de vineri, cand s-a produs tragedia de la Matei Bals. Datele de contact ale apartinatorilor se.

Incendiu la Institutul Matei Bals: Anchetatori: Sunt mai multe ipoteze privind cauza incendiului Se pare ca dupa izbucnirea focului au fost 2 explozii ale unor tuburi de oxigen Au fost audiate 4 infirmiere si 1 instalator

Incendiul de la Institutul Matei Bals pare sa fi fost urmat de explozii ale unor tuburi de oxigen, afirma procurorul Alexandru Anghel de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, precizand ca astazi au fost ridicate trupurile carbonizate a patru din cele cinci victime si a fost facuta o prima evaluare. De asemenea, anchetatorii au audiat cinci persoane - patru infirmiere si un instalator - si spun ca nu exclud nicio ipoteza privind cauzele izbucnirii incendiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )