Libnet.ro
UNICEF

11:15

PSD, pe tema incendiului de la Matei Bals: Dupa tragedia de la Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale. Ce au facut in tot acest timp?

Adevărul Adevărul,
PSD, pe tema incendiului de la Matei Bals: Dupa tragedia de la Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale. Ce au facut in tot acest timp?

Social-democratii au precizat, in contextul incendiului de la Institutul Matei Bals, ca dupa tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale, ca va introduce noi proceduri, ca va lua masuri ca astfel de incendii sa nu se mai repete. Cu toate acestea, rezultatele intarzie sa apara. continuă pe Adevărul

Toni Grecu, printre pacientii transferati de la Spitalul Matei Bals, dupa incendiu. in ce stare se afla actorul de la Divertis

Aparnoi informatii despre tragedia care s-a produs vineri dimineata la Spitalul Matei Bals din Capitala. Printre cei care au avut de suferit de pe urma izbuncnirii incendiului se afla siToni Grecu de.

Momentul izbucnirii incendiului de la Matei Bals, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Au aparut primele imagini cu momentul in care izbucneste incendiul de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, in urma caruia cinci persoane au decedat.

Scrisoare deschisa semnata de mai multe organizatii care cer transparenta in ancheta incendiului de la Matei Bals: Romanii nu mai vor sa auda scuze

Mai multe asociatii si organizatii non-guvernamentale au semnat o scrisoare deschisa adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta care vizeaza incendiul de la Institutul Matei Bals.

Cauzele incendiului de la Matei Bals, potrivit primelor marturii ale martorilor. Unde au fost gasite cadavrele

Incendiul de la Institutul Matei Bals ar fi izbucnit de la un scurt circuit produs la o priza aflata la patul unui pacient, dependent de oxigen, care avea telefonul la incarcat. Cel putin asa sustin primii martori audiati de anchetatori in acest caz.

VIDEO. Iohannis, la Matei Bals, dupa incendiu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis condoleante familiilor victimelor incendiului de la Institutu.

Incendiul de la Institutul Matei Bals, in presa internationala: Euronews a amintit de tragedia de la Piatra Neamt, iar Reuters vorbeste despre un sistem sanitar marcat de coruptie, ineficiente si politizare

Cincipersoane aumurit in urma incendiului izbucnit vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, iar tragedia a fost relatata si de jurnalistii din presa internationala,.

Lucian Mindruta, ipoteza despre incendiul de la Matei Bals: Exact cum la Piatra Neamt v-au pacalit cu injectomatul

Prima ipoteza a incendiului de la Matei Bals era existenta unei aeroterme in saloane. Deja au inceput intrebarile cu privire la adevarata cauza, avand in vedere ca in aceste saloane existau instalatii de oxigen. Ca si in cazul incendiului de la Piatra neamt, o alta ipoteza pare ca ar avea mai multa logica. Noua ipoteza .

Cinci persoane au fost audiate in urma incendiului de la Matei Bals. Anchetatorii: Este posibil sa fi fost doua explozii a unor tuburi de oxigen, ulterior izbucnirii incendiului (VIDEO)

Pana vineri seara au fost audiate cinci persoane, in urma incendiului de la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Din primele informatii este vorba despre patru asistente si un instalator, dupa cum au declarat.

Vesti proaste despre victimele incendiului de la Matei Bals transferate in alte spitale: Sunt posibile inrautatiri ale starii lor de sanatate

Tragedie fara margini in aceasta dimineata, la Institutul Matei Bals din Capitala, acolo unde un incendiu violent a izbucnit si a ucis patru pacienti. Din cauza lipsei de locuri in spital, mai multi pacienti evacuati din cladire au fost transferati la alte spitale din Bucuresti. Din pacate, medicii nu vin cu vesti bune. Pacientii ajunsi .

Medicul Beatrice Mahler: Doi pacienti transferati la Marius Nasta, in urma incendiului de la Matei Bals sunt in stare grava

Patru pacienti cu varste intre 62 si 89 de ani, internati la Institutul Matei Bals, au fost adusi la Institutul Marius Nasta, ca urmare a incendiului grav care a izbucnit vineri dimineata. Doi dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )