Libnet.ro
UNICEF

22:46

Caz socant in Bihor. Doi barbati au fost arestati dupa ce au omorat un om. Unde au aruncat cadavrul

Antena3 Antena3,
Caz socant in Bihor. Doi barbati au fost arestati dupa ce au omorat un om. Unde au aruncat cadavrul

Un barbat de 42 de ani, din Bihor, si altul de 16 ani, din Sibiu, au fost arestati preventiv, miercuri, fiind banuiti ca la inceputul lunii august au omorat un om si l-au aruncat apoi, legat, intr-un bazin de. continuă pe Antena3

Perchezitii intr-un caz de contrabanda cu tigari: doi oameni au fost retinuti, iar marfurile le-au fost confiscate

Patru perchezitii domiciliare au fost efectuate in Hunedoara, la presupusi contrabandisti de tigari. Doi barbati au fost retinuti de politisti.

Caz socant in Dambovita: Un pensionar a fost jefuit si atacat de fosta concubina si de trei ajutoare ale acesteia. Eu l-am batut, aia i-a luat banii

Un pensionar din judetul Dambovita a fost talharit si batut de fosta lui concubina, ajutata de doi barbati si o alta femeie. Barbatul din Pucioasa a sunat la politie, dupa ce doua femei de 30 si.

Mai multi soldati din Garda Reginei Marii Britanii au fost arestati

Cinci soldati din Coldstream Guards au fost arestati, dupace s-au luat la bataieintr-unlocal. Incidentul a avut loc in timp ce Regina se afla in locuinta ei. Soldatii au fost implicati.

Caz socant in Italia. Un roman a injunghiat doi politisti cu o surubelnita: Va tai in doua ticalosilor

Un roman a fost arestat de politia din Roma dupa ce acesta a injunghiat doi politisti cu o surubelnita, iar pe alti doi i-a ranit. Barbatul in varsta de 36 de ani a inceput sa insulte doi.

Caz SOCANT in Timis! Mai multe animale, otravite pe camp de substantele toxice

Mai multe animale, capriori, sacali, fazani si cotofene, au murit pe un camp agricol din judetul Timis, dupa ce au fost otravite pe terenurile agricole din apropierea localitatii Liebling, transmit comisarii.

Caz SOCANT in Republica Moldova! Un copil de sapte luni, la reanimare dupa ce sora lui a aprins focul

Un bebelus de doar sapte luni, din satul Balabenesti, din raionul Criuleni, din Republica Moldova, a ajuns la reanimare, in stare grava, dupa ce soba din casa a explodat. Sora lui de sapte ani a incercat.

Caz SOCANT in Prahova! Un barbat, arestat pentru tentativa de viol asupra fiicei sale

Un barbat din Prahova, in varsta de 36 de ani, a fost arestat preventiv pentru tentativa de viol asupra fiicei sale naturale, in varsta de 8 ani. Copilul i-a povestit mamei prin ce a trecut, iar aceasta a.

SOC la Casa Regala! Mai multi soldati din Garda Reginei, ARESTATI

Cinci soldati din Coldstream Guards au fost arestati dupa ce au fost implicati, vineri, in jurul orei 2:00, intr-o bataie care a avut loc intr-un local din aproapierea Castelului Windsor. Soldatii,.

Tanarul fugar din Constanta si prietenii lui au fost arestati

Tanarul din Constanta care a gonit prin oras cu politistii pe urmele lui s-a ales cu dosar penal si a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Nu avea permis de conducere si nu a vrut sa opreasca in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )