Libnet.ro
UNICEF

05:45

Caz unic in ultimii 18 ani: Elev cu media 10 la sesiunea de toamna a bacalaureatului Care este rata de promovare

Hotnews Hotnews,
 Caz unic in ultimii 18 ani: Elev cu media 10 la sesiunea de toamna a bacalaureatului Care este rata de promovare

Rata de promovare in sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat este de 31,5%. Sesiunea de toamna a bacalaureatului a inregistrat si o premiera in ultimii 18 ani: un elev a avut media 10. continuă pe Hotnews

Rata de promovare in sesiunea de toamna a Bacalaureatului este de 31,5%. Un elev din Bihor are media 10, in premiera pentru ultimii 18 ani

Rata de promovare inregistrata in sesiunea august-septembrie a examenului de Bacalaureat este de 31,5%, inainte de contestatii, in crestere fata sesiunea august-septembrie 2019, cand a fost de 30,8%.

Deputatul Eusebiu Manea Pistru a schimbat cinci partide in ultimii patru ani (VIDEO)

Deputatul Eusebiu Manea Pistru a schimbat, in ultimii patru ani, cinci partied, aceesta oficializandu-si marti, in Parlament, transferul la PSD. Barbatul a fost membru PDL pana in 2015, cand partidul a fost.

Un deputat a schimbat cinci partide in ultimii patru ani

Deputatul Eusebiu Manea Pistru si-a oficializat marti, in Parlament, transferul la PSD, a cincea formatiune prin care trece in ultimii patru ani, scrie g4media.

Caz tulburator in Iasi. Un baiat de 10 ani, violat de colegii de clasa. Cum a fost posibil

Un baiat de 10 ani din Iasi a fost violat de doi colegi de clasa, in varsta de 9, respectiv 11 ani. Politia a deschis o ancheta. Iasi: un baiat de 10 ani a fost violat de colegii de clasa in urma cercetarilor, politistii au stabilit ca baiatul de 10 ani agresat, elev in clasa .

Romanii in cautare de joburi: Cea mai mare rata a somajului din ultimii 4 ani

Vara aceasta a doborat toate recordurile pe piata muncii, dupa ce, tot anul acesta, Romania a atins cea mai mare rata a somajului din ultimii patru ani. Astfel, cautarile de joburi au atins praguri record, in special in ultimele 3 luni, vara fiind, in mod traditional, una dintre cele mai linistite perioade ale anului, cand candidatii erau mai degraba preocupati de concedii decat de schimbari in viata profesionala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )