Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cazanciuc spune ca se va consulta cu Iohannis inainte de a propune noul sef al DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cazanciuc spune ca se va consulta cu Iohannis inainte de a propune noul sef al DIICOT

ACTUALIZARE 16:15 Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat astazi ca se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a veni cu o propunere pentru noul procuror sef al DIICOT, adaugand ca va face toate demersurile ca in fruntea acestei structuri sa fie numit cel mai bun procuror. * Hellvig: SRI va colabora extrem de bine cu DIICOT . continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Justitiei spune ca se va consulta cu Klaus Iohannis inainte de a propune noul sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a veni cu o propunere pentru noul procuror sef al DIICOT. El a mai spus ca va face toate.

FOTO: Ce spune presedintele Iohannis despre investitiile germane din Romania

Presedintele Iohannis sustine ca pentru atragerea de noi investitii este nevoie de calificarea tinerilor in intreprinderi care dupa stagiul de pregatire sa fie angajati pe termen lung.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis dupa prima sedinta CSAT pe care a condus-o

Dupa prima sedinta a Consilului Suprem de Aparare a Tarii pe care a condus-o in calitate de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis a postat un scurt mesaj pe contul sau de Facebook in care spune ca situatia din estul Ucrainei este urmarita cu atentie de catre autoritatile de la Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )