Libnet.ro
UNICEF

08:46

Cazul Caracal: Alexandra ar fi implinit astazi 16 ani. Ce au pregatit parintii

Adevărul Adevărul,
Cazul Caracal: Alexandra ar fi implinit astazi 16 ani. Ce au pregatit parintii

Alexandra Macesanu, ucisa cu sange rece de Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, s-a nascut pe 15 septembrie 2003. Astazi ar fi implinit 16 ani. continuă pe Adevărul

Zi grea pentru parintii Alexandrei Macesanu: Adolescenta ar fi implinit, duminica, 16 ani. Un protest va avea loc in fata MAI (VIDEO)

Zi grea pentru parintii Alexandrei Macesanu, tanara pe care Gheorghe Dinca a declarat ca a ucis-o in urma cu aproape doua luni. Alexandra ar fi implinit duminica 16 ani. Unchiul ei, Alexandru Cumpanasu,.

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Dinca negociaza cu autoritatile

Luni si marti, zile decisive in cazul Caracal. Procurorii vor face reconstituirea crimelor. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, declaratie care rastoarna situatia. Avocatul Tonel Pop, declaratie care rastoarna situatia Luni si marti, procurorii DIICOT urmeaza sa faca reconstituirea in cazul crimelor lui Gheorghe Dinca. Principalul suspect in cazul Caracal a fost scos din Arestul central .

Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei. Dinca a iesit din arest spre locul crimelor

Cazul Caracal a ajuns in punctul cel mai complicat al anchetei. Gheorghe Dinca a iesit din Arestul Central al Politiei Capitalei, iar zilele urmatoare se va indrepta spre locul crimelor. Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei Surse judiciare au declarat, sambata, 14 septembrie, ca Dinca a fost mutat din Arestul Central al .

Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Exista si alti suspecti

Exista si alti suspecti in cazul Caracal, sustine Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Am facut o plangere penala impotriva unor membri ai familiei Dinca pe chestiuni documentate. Am fost martor.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Un detaliu neasteptat despre disparitia Alexandrei iese la iveala: Lucrurile sunt foarte complicate

A trecut deja prea mult timp de la apelul la 112 care a ingrozit o tara intreaga. Atat de multsi fara vreo concluzie a desfasurarii disparitiei si uciderii Alexandrei Macesanu. Recent, s-a adus ceva in prim-plan care va da peste cap ancheta din tragedia care sta pe buzele si in mintea tuturor de mai bine .

Document exploziv pentru cazul Caracal. Raspunsul CSM, la solicitarea lui Cumpanasu. Unchiul Alexandrei, chemat cu dovezi pentru ca procurorii DIICOT sa fie audiati

Miscare de ultim moment din partea Consiliului Superior al Magistraturii in cazul crimelor din Caracal. CSM a finalizat verificarile in cazul procurorilor. Antena 3 a prezentat raspunsul pe care Alexandru.

CAZUL CARACAL. Elena Dinca, acuzata ca l-a sprijinit pe sotul sau. in casa acestora ar fi avut loc trafic de carne vie (VIDEO)

Elena Dinca, sotia lui Gheorghe Dinca, va fi audiata din nou de procurori. Cererea a fost depusa de familia Alexandrei Macesanu, dupa ce in dosarul crimelor de la Caracal au fost depuse mai multe marturii,.

Avocatul Tonel Pop, dezvaluire incendiara in cazul Caracal. Gheorghe Dinca negociaza cu autoritatile acest lucru!

AvocatulTonel Popa declarat, vineri, la Antena 3, ca Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua adolescente la Caracal, negociaza cu autoritatile. Am sa va fac o destainuire.

Fata de 16 ani, batuta si obligata sa se prostitueze pe litoral. Proxenetul era si traficant de droguri

Politistii au facut mai multe perchezitii in Techirghiol si Eforie. Proxenetul, in varsta de 29 de ani, a fost arestat preventiv.

INTERVIU Chef Sorin Bontea: La 16 ani m-am angajat ca ajutor de bucatar. Primii ani in bucatarie au fost foarte grei

Chef Sorin Bontea 49 de ani) a vorbit, intr-un interviu pentru Adevarul, despre inceputul carierei sale in bucatarie, despre perioada in care a lucrat pe vase de croaziera si a explicat de ce nu si-ar dori ca micutii sai sa-i urmeze in profesie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )