Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Dinca negociaza cu autoritatile

Playtech Playtech,
Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Dinca negociaza cu autoritatile

Luni si marti, zile decisive in cazul Caracal. Procurorii vor face reconstituirea crimelor. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, declaratie care rastoarna situatia. Avocatul Tonel Pop, declaratie care rastoarna situatia Luni si marti, procurorii DIICOT urmeaza sa faca reconstituirea in cazul crimelor lui Gheorghe Dinca. Principalul suspect in cazul Caracal a fost scos din Arestul central . continuă pe Playtech

Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Exista si alti suspecti

Exista si alti suspecti in cazul Caracal, sustine Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Am facut o plangere penala impotriva unor membri ai familiei Dinca pe chestiuni documentate. Am fost martor.

Avocatul Tonel Pop, dezvaluire incendiara in cazul Caracal. Gheorghe Dinca negociaza cu autoritatile acest lucru!

AvocatulTonel Popa declarat, vineri, la Antena 3, ca Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua adolescente la Caracal, negociaza cu autoritatile. Am sa va fac o destainuire.

Tonel Pop: Gheorghe Dinca ia totul asupra lui, doar sa nu se atinga nimeni de familie

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, vineri seara, ca Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal, care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra si Luiza, negociaza cu anchetatorii, luand totul asupra lui pentru ca nimeni sa nu se atinga de familia sa.

Noua pista in ancheta ororilor de la Caracal. Tonel Pop: Stenogramele de la dosar arata lucruri care pot schimba intreaga ecuatie a cazului

Apelurile la 112 ale Alexandrei Macesanu contin detalii care ar putea schimba intreg cursul anchetei. Sunt afirmatiile lui Tonel Pop, avocatului familiei Luizei Melencu, care a cerut studierea stenogramelor si.

Informatia care rastoarna tot in cazul Caracal. Fiul lui Dinca ar fi participat la un viol in grup, iar tatal ar fi tratat cu politistii

Cazul Caracal, sac fara fund. Dan, fiul lui Gheorghe Dinca ar fi participat la un viol in grup, iar tatal ar fi tratat cu politistii. Fiul lui Dinca ar fi participat la un viol in grup, iar tatal ar fi tratat cu politistii Gheorghe Dinca are patru copii, o fata si trei baieti. Vecinii spun .

CAZUL CARACAL. Fostul iubit al Luizei Melencu, in fata anchetatorilor. Cei doi se despartisera cu o zi inainte ca adolescenta sa dispara

Continua audierile in cazul Caracal. Anchetatorii l-au interogat, miercuri, pe fostul iubit al Luizei Melencu, tanarul de care adolescenta se despartise cu o zi inainte sa dispara. Alexandru se afla in Itali.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Un detaliu neasteptat despre disparitia Alexandrei iese la iveala: Lucrurile sunt foarte complicate

A trecut deja prea mult timp de la apelul la 112 care a ingrozit o tara intreaga. Atat de multsi fara vreo concluzie a desfasurarii disparitiei si uciderii Alexandrei Macesanu. Recent, s-a adus ceva in prim-plan care va da peste cap ancheta din tragedia care sta pe buzele si in mintea tuturor de mai bine .

Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru angajatii afectati

Dupa ce ca sunt mici, nici nu intra pe card. Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut un anunt de ultima ora pentru angajatii afectati. Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii a facut un anunt de ultima ora pentru angajatii afectati Dezastru pentru mii de angajati.

Iohannis, miscare de ultima ora in lupta cu Dancila. Presedintele, intalniri cu baronii PNL

Presedintele Iohannis face o miscare de ultima ora in razboiul cu Dancila. Iohannis merge sambata sa-i invete pe liberali ce sa faca pentru a da jos guvernul si pentru a-l sustine in viitoarea.

Laura Codruta Kovesi, veste de ultima ora. Anunt important, chiar in ziua in care Udrea si Dragnea au trecut pe la Tribunal

Laura Codruta Kovesi a primit o veste de ultima ora cu privire la procedura de alegere a procurorului-sef european. Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a anuntat ca Grupul PPE din Parlamentul European cere accelerarea procedurii si o sustine in continuare pe fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Laura Codruta Kovesi beneficiaza de sustinerea Grupului PPE .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )