Libnet.ro
UNICEF

13:45

Conducerea MAE a discutat din nou cu ambasadorul Norvegiei despre cazul Bodnariu

Hotnews Hotnews,
 Conducerea MAE a discutat din nou cu ambasadorul Norvegiei despre cazul Bodnariu

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe MAE) a avut vineri o noua discutie cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, Tove Bruvik Westberg, despre cazul familiei Bodnariu, iar ambasadorul Romaniei la Oslo va avea la randul sau, saptamana viitoare, o discutie cu reprezentantii Ministerului norvegian al Copiilor, Egalitatii si Incluziunii Sociale. continuă pe Hotnews

MAE: Conducerea ministerului a discutat din nou cu ambasadorul Norvegiei despre cazul Bodnariu

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe MAE) a avut, vineri, o noua discutie cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, Tove Bruvik Westberg, in cadrul careia ambele parti au reiterat importanta unei cooperari.

MAE: Conducerea ministerului a discutat cu ambasadorul Norvegiei despre cazul Bodnariu

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe MAE) a avut astazi o noua discutie cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, Tove Bruvik Westberg, in cadrul careia ambele parti au reiterat importanta unei cooperari sustinute in cazul familiei Bodnariu, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

MAE: Conducerea ministerului a discutat cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti despre cazul Bodnariu

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe a discutat, vineri, cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti despre cazul Bodnariu, ambasadorul Romaniei la Oslo urmand sa aiba saptamana viitoare o intalnire cu reprezentanti ai Ministerului norvegian al Copiilor, Egalitatii si Incluziunii Sociale.

Cazul familiei Bodnariu, discutata de conducerea MAE si ambasadorul Norvegiei la Bucuresti

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe MAE) a discutat, vineri, cu ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, Tove Bruvik Westberg, despre cazul familiei Bodnariu, ai caror copii au fost luati de autoritatile norvegiene, cu scopul de a asigura o cooperare sustinuta.

Teatrul Nottara - din nou fara SEDIU. Cladirea ArCuB are RISC SEISMIC

Teatrul Nottara din Bucuresti a ramas din nou fara sediu.

Fara oprire! Pamela Anderson, din nou goala la 48 de ani

Face orice de dragul animalelor, asa ca nu e de mirare ca Pamela Anderson a renuntat din nou la hainute, la 48 de ani.

Modelul Draya Michele, din nou insarcinata

Bucurie pentru Draya Michele. Modelul si vedeta tv este din nou insarcinata. Frumoasa asteapta primul copil cu logodnicul ei, jucatorul de fotbal american Orlando Scandrick.

Ben Affleck si Jennifer Garner, din nou impreuna. La o inmormantare

Momentele fericite, dar si cele triste ne aduna. Iar vedetele nu fac exceptie. Ben Affleck si Jennifer Garner au fost vazuti din nou unul alaturi de celalalt, la o inmormantare, in Los Angeles, California.

ii plac tinereii! Kate Hudson, surprinsa din nou cu Nick Jonas

S-a zvonit despre ei anul trecut ca ar forma cel mai nou cuplu de vedete, lucru infirmat de protagonisti. Acum insa lucrurile par sa fie foarte clare intre Kate Hudson si Nick Jonas.

Keri Russell, din nou insarcinata?

S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar dragostea lor a dat roade. Despre Keri Russell se crede ca asteapta un copil cu iubitul si colegul de la productia The Americans, Matthew Rhys.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )