Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cazul romanului rapit in Burkina Faso de TERORISTI. Cum actioneaza MAE. Reactiile lui Ponta si Basescu

România Liberă România Liberă,
Cazul romanului rapit in Burkina Faso de TERORISTI. Cum actioneaza MAE. Reactiile lui Ponta si Basescu

Rapirea romanului din Burkina Faso a fost revendicata de un grup afiliat Statului Islamic. Celula de criza interinstitutionala verifica autenticitatea mesajului audio cu rapirea. La Cotroceni, au loc discutii intre Iohannis si Ponta, pe aceasta tema. continuă pe România Liberă

MAE: Celula de criza a solicitat sprijinul partenerilor internationali in cazul romanului rapit in Burkina Faso

MAE precizeaza intr-un comunicat emis marti seara ca reprezentantii institutiilor care fac parte din Celula de criza au analizat diverse scenarii de evolutie a cazului si au examinat actiunile posibile pentru solutionarea situatiei cetateanului roman luat ostatic, in urma consultarii datelor existente, solicitand si sprijinul partenerilor internationali.

Oprea, discutii cu Interpolul despre cazul romanului rapit in Burkina Faso

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, marti, ca a discutat cu secretarul general Interpol, Jurgen Stock, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso, pentru a obtine un schimb de informatii, avand in vedere faptul ca Interpol are o lunga experienta in problematici de tip terorist.

Gabriel Oprea: Am discutat cu secretarul general al Interpol despre cazul romanului rapit in Burkina Faso

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anuntat ca a discutat cu secretarul general al Interpol, Jurgen Stock, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso, pentru a obtine un schimb de informatii. Am.

MAE: Celula de criza a solicitat sprijinul partenerilor internationali in cazul romanului rapit in Burkina Faso

Reprezentantii Celulei de criza au avut o serie de reuniuni in care au analizat diverse scenarii in cazul romanului rapit si au examinat toate actiunile posibile pentru solutionarea situatiei. De asemenea, ei.

Surse: Cazul romanului rapit in Burkina Faso, discutat in cadrul intalnirii de la Cotroceni dintre premier si presedinte (VIDEO)

Intalnirea de marti dintre premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis ar fi avut ca subiect de discutie si situatia romanului rapit in Burkina Faso, potrivit unor surse, informeaza B1 TV. Se pare.

Traian Basescu, despre cum ar trebui sa se actioneze in cazul romanului rapit in Burkina Faso

Traian Basescu: Cred ca actualii conducatori ai statului nu considera rapirea un atentat la siguranta nationala. Probabil au o alta abordare. Eu, in cazul celor trei jurnalisti rapiti in Irak, am considerat-o un atentat la siguranta nationala, o agresiune la adresa Romaniei. Astfel de fapte se vor intesifica in viitor si daca statul roman va fi slab ne vom confrunta cu asemenea situatii cat mai des. Asta cauta teroristii -state slabe .

Gruparea Al-Mourabitoune, care a revendicat rapirea romanului in Burkina Faso, este condusa de un terorist cunoscut pentru luarea de ostatici din 2013 in Algeria

Gruparea Al-Mourabitoune, care a revedicat rapirea romanului in Burkina Faso, este condusa de un terorist cunoscut pentru luarea de ostatici din 2013 de la un complex de exploatare a gazelor din Algeria, unde au.

George Maior, despre rapirea romanului in Burkina Faso: Atrag serios atentia ca nu suntem scutiti de pericolul terorist (VIDEO)

George Maior a vorbit despre rapirea romanului in Burkina Faso si spune ca eu am spus ca aceste riscuri vor creste. Atrag serios atentia ca nu suntem scutiti de pericolul terorist. Maior subliniaza ca nu.

Gruparea jihadista Al-Mourabitoune a revendicat rapirea romanului in Burkina Faso. Bogdan Aurescu se intoarce de urgenta in tara (VIDEO)

Gruparea jihadista salafista din Sahel Al-Mourabitoune a revendicat, intr-o inregistrare audio difuzata de agentia mauritana Al-Akhbar, rapirea romanului in Burkina Faso in aprilie, informeaza B1 TV. De.

O grupare jihadista revendica rapirea romanului in Burkina Faso

ACTUALIZARE 07:53 MAE verifica veridicitatea informatiilor, inclusiv a mesajului audio Ministerul Afacerilor Externe ne-a transmis ca autoritatile romane competente, reprezentate in Celula de criza interinstitutionala convocata dupa rapirea romanului din Burkina Faso verifica in regim de urgenta veridicitatea informatiilor prezentate in stirea de presa, inclusiv a mesajului audio.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )