Libnet.ro
UNICEF

16:30

CCR: Sintagma in prima instanta din Codul de procedura penala este neconstitutionala

Hotnews Hotnews,
 CCR: Sintagma in prima instanta din Codul de procedura penala este neconstitutionala

CCR a stabilit ca legiuitorul nu si-a indeplinit obligatia constitutionala de a reglementa durata maxima a masurii controlului judiciar pentru toate etapele procesuale in care aceasta se poate dispune, astfel ca a admis, cu unanimitate de voturi, ca sintagma in prima instanta din Codul procedura penala este neconstitutionala. continuă pe Hotnews

CCR: Sintagma iN PRIMA INSTANTA din Codul de Procedura Penala, NECONSTITUTIONALA

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, joi, ca sintagma in prima instanta din Codul de Procedura Penala este neconstitutionala. Curtea a constatat ca legiuitorul nu si-a indeplinit.

CCR a admis ca o sintagma privind controlul judiciar este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a admis, in unanimitate, exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Curtea de Apel Bucuresti cu privire la dispozitiile art. 215, alin. 8) din Codul de Procedura Penala, articol ce reglementeaza durata totala a masurii de control judiciar.

Prima reactie din PSD, la propunerea de revocare a sefei DNA: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

Prima reactia din PSD, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA Detalii AICI), vine din partea lui Liviu.

MedLife anunta prima achizitie din 2018: Ghencea Medical Center

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitionarea pachetului majoritar, in proportie de 90%, al companiei Ghencea Medical Center din Bucuresti, ajungand la un total de 18 achizitii.

MedLife face prima achizitie din 2018: Clinicile Ghencea Medical Center cu afaceri de 8,7 mil. lei

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, achizitioneaza pachetul majoritar, in proportie de 90%, al companiei Ghencea Medical Center din Bucuresti, ajungand la un total de 18 achizitii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )