Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai batrana mama din Romania, executata silit de ANAF. Ce suma datoreaza Adriana Iliescu statului roman

Antena3 Antena3,
Cea mai batrana mama din Romania, executata silit de ANAF. Ce suma datoreaza Adriana Iliescu statului roman

Adriana Iliescu, cunoscuta ca fiind cea mai batrana mama din Romania, are parte de o noua lovitura a sortii. Dupa ce s-a luptat in instanta cu rudele ei, in mai multe procese, a primit o instiintare de executare silita din partea Administratiei Finantelor Publice sector 6. continuă pe Antena3

Adriana Iliescu, executata silit. Decizia ANAF este categorica, nu mai are nicio sansa

Vesti proate pentru Adriana Iliescu! Cea mai batrana mama din Romania a fost executata silit. Din pacate pentru celebra profesora, decizia ANAF este categorica. Detalii din situatia acesteia. Decizia ANAF pentru Adriana Iliescu Adriana Iliescu a fost executata silit de rudele sale. Scandalul dintre ea si cateva rude se afla de ani buni in vizorul .

UPDATE Perchezitii la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: Ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 fac perchezitii la Institutul Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania. Conform procurorilor, ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente, iar anchetatorii ridica documente din spital. Reprezentantii spitalului nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu pe acest subiect si au precizat ca nu vor oferi presei informatii pe aceasta tema.

EUROSTAT: Romania, Cehia, Croatia si Ungaria, cea mai mare crestere din UE a cumparaturilor online

Shopping-ul online continua sa se extinda la nivelul UE, iar in ultimii cinci ani cea mai mare crestere a cumparaturilor online in randul utilizatorilor de internet a fost inregistrata in Romania 27 puncte procentuale - pp), Cehia si Croatia ambele cu 25 pp) si Ungaria 23 pp), arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Imagini incredibile de pe Transalpina. Zapada de doi metri inaltime pe cea mai inalta sosea din tara VIDEO

Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, a fost acoperita de un strat consistent de zapada, in urma unui viscol puternic. Drumul nu se mai vedea, iar circulatia a fost imposibila. Angajatii de la Drumurile Nationale au intervenit cu utilaje pentru a indeparta zapada.

Platina a atins cea mai ridicata cotatie din ultimii sase ani

Pretul la platina a depasit luni pragul de 1. 300 de dolari uncia, pentru prima data in ultimii sase ani, pe fondul pariurilor ca revenirea cererii industriale si normele mai stricte de poluare vor crea un deficit de aprovizionare pentru acest metal utilizat de industria auto, transmite Bloomberg, citata de Agerpres.

Platina a atins cea mai ridicata cotatie din ultimii sase ani

Pretul la platina a depasit luni pragul de 1. 300 de dolari uncia, pentru prima data in ultimii sase ani, pe fondul pariurilor ca revenirea cererii industriale si normele mai stricte de poluare vor crea un deficit de aprovizionare pentru acest metal utilizat de industria auto, transmite Bloomberg si Agerpres.

Cea mai ciudata operatiune din matematica: inmultiti 13837 cu varsta pe care o aveti, apoi cu 73! Rezultatul va fi uluitor!

Pasionatii de matematica au venit cu un exercitiu interesant si amuzant, in acelasi timp. Curiozitatea este ca rezultatul acestui test va va pune pe ganduri, cu o singura intrebare in gand: Cum a fost posib.

Cea mai mare pensie speciala din Romania: 16.000 euro lunar! Cine castiga acesti bani

In Romania exista, la ora actuala, doua sisteme de pensie. Majoritatea romanilor primesc pensie in functie de cat au contribuit in anii de munca, pe cand o alta categorie are parte dupa pensionare de venituri speciale.

Cea mai friguroasa noapte din aceasta saptamana! Cat mai tine gerul in Romania

Meteorologii spun ca temperaturile vor fi scazute si in zilele urmatoare, iar maine noapte va fi, cel mai probabil, cea mai rece noapte din aceasta saptamana, cu temperaturi de -20 grade Celsius.

A erupt vulcanul Etna. Este cea mai semnificativa izbucnire din ultimii ani VIDEO

Vulcanul Etna din in sudul Italiei a erupt din nou, marti seara, degajand lava si cenusa, relateaza cotidianul La Repubblica, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )