Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai buna friptura picanta cu rozmarin

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna friptura picanta cu rozmarin

Am pregatit pentru voi o reteta absolut delicioasa de friptura picanta cu rozmarin. Ai nevoie de mai mult timp pentru a o prepara, pentru ca aceasta carne trebuie sa fie frageda, dar, rezultatul final merita cu prisosinta intreaga osteneala. continuă pe Adevărul

Israelul si Egiptul se bucura de cea mai buna perioada din istorie (VIDEO)

Dupa decenii de razboi, intre Israel si Egipt, cu privire la dezvoltarea regiunii, s-a ajuns in prezent la o alianta complexa. Aceasta este una dintre cele mai bune vremurilor pe care le-am avu.

VIDEO De ce activitatea fizica nu este cea mai buna strategie pentru a slabi

In materialul video de mai jos, cercetatorii din domeniul nutritiei arata de ce efortul fizic nu este cel mai bun mod de a pierde in greutate. Asta nu inseamna ca exercitiile fizice nu sunt benefice pentru starea generala de sanatate, tonifierea musculaturii si diminuarea stratului de grasime, ci faptul ca organismul uman tinde sa arda mai multe calorii in starea de repaus, decat in miscare. In plus, rutina exercitiilor fizice aduce cu sine comportamentul compensatoriu si modificarile metabolice legate de varsta, care pot impiedica, in cele din urma, pierderea kilogramelor nedorite.

Cea mai buna prajitura cu fructe

Profita de fructele din aceasta perioada si rasfata-te cu un desert simplu si rapid. Poti inlocui fructele din lista de ingrediente cu ce fructe iti sunt pe plac.

Ciolos face apel la o mai buna utilizare a fondurilor europene si anunta abordare integrata pentru dezvoltarea Vaii Jiului si a Rosiei Montane

Premierul Dacian Ciolos a facut apel, luni dimineata, la o mai buna cheltuire a banului public si o mai buna utilizare a fondurilor europene, in cadrul Forumului Administratiei Publice Locale, care are loc la Palatul Parlamentului.

Vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

Vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii, iar la munte si in regiunile sud-estice in cursul zilei va fi in general instabila, informeaza ANM, potrivit Mediafax. Prognoza METEO.

Happy Channel a inregistrat cea mai mare cota de piata in Whole Day, din 2006 pana in prezent

Happy Channel, post al Intact Media Group destinat publicului feminin cu varste cuprinse intre 18 49 de ani, a inregistrat ieri, 5 iunie, cea mai mare cota de piata din istoria postului, dar.

Suceava, Salaj si Calarasi, judetele cu cea mai mare valoare a daunei medii

Judetele in care se inregistreaza cea mai mare valoare a daunei medii sunt, in cazul persoanelor fizice, Suceava 9. 401 lei), Salaj 9. 192 lei) si Calarasi 8. 127 lei), iar in cazul persoanelor juridice Suceava 16. 338 lei), Arad 11. 551 lei) si Satu Mare 11. 047 lei), potrivit unei analize realizate la solicitarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), data marti publicitatii.

Simona Halep, cea mai tanara sfertfinalista de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, ajunsa pentru a doua oara in sferturile de finala la Wimbledon, este cea mai tanara dintre cele opt sportive ajunse in aceasta faza a competitiei.

VIDEO - Cum sa scoti samburii din visine. Cea mai simpla metoda

Cui nu ii place dulceata de visine sau cea de cirese. A sosit momentul sa faci provizii de iarna, insa samburii de la visine sau cirese iti dau batai de cap? Iata cum ii poti scoate rapid cu ajutorul unui.

The Best Illusion of the Year: Care este cea mai apreciata iluzie optica a anului (VIDEO)

The Best Illusion of the Year este un concurs de iluzie opticace atrage din ce in ce mai multi pasionati. Cei mai multi participanti la eveniment sunt membrii comunitatii Neural.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )