Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cea mai buna reteta pentru budinca de salau. Recomandarea Sandei Marin

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna reteta pentru budinca de salau. Recomandarea Sandei Marin

Daca vreti sa-i surprindeti pe cei dragi cu un preparat gustos si hranitor, va propunem budinca de salau, dupa o reteta a Sandei Marin, din celebra sa carte de bucate. continuă pe Adevărul

Ce studii are Simona Halep. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a cucerit podiumul de la o varsta frageda

La 28 de ani, Simona Halep se bucura de succes, joaca tenis la cel mai inalt nivel, castiga sume importante de bani din sport, publicitate si afaceri si investeste intr-o echipa de hochei de fete. Sportul nu a fost singura ei pasiune de-a lungul timpului. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a facut .

HOROSCOP. Cea mai mare insulta pentru fiecare zodie! Le scoate din minti!

Zodiile au si ele un punct sensibil. Ai grija ce spui, caci s-ar putea ca vorbele tale sa devina insulte pe care cu greu sa le mai poti indrepta. Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zodie. Nu.

Cum alegi cea mai buna banda de alergat

Cum alegi cea mai buna banda de alergat

Boris Johnson: Nu exista o solutie mai buna pentru Brexit, decat acordul anuntat la Bruxelles

Premierul britanic Boris Johnson a asigurat vineri ca nu a existat solutie mai buna crizei Brexitului decat acordul de iesire din UE obtinut la Bruxelles, care urmeaza sa fie supus unui vot cu rezultat incert in parlament sambata, potrivit.

Selectionerul Tarii Galilor, fair-play dupa victoria cu Franta: Echipa mai buna a pierdut azi

Slectionerul Tarii Galilor, Warren Gatland, a recunoscut ca Franta a fost echipa mai buna in intalnirea din sferturile de finala ale Cupei Mondiale de rugby si ca formatia sa a castigat beneficiind de superioritatea numerica avuta.

Brexit: Nu exista o solutie mai buna decat acordul anuntat la Bruxelles, spune Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a asigurat vineri ca nu a existat solutie mai buna crizei Brexitului decat acordul de iesire din UE obtinut la Bruxelles, care urmeaza sa fie supus unui vot cu reuzultat incert in parlament sambata, potrivit Agerpres.

Muzeul Luvru se pregateste pentru cea mai mare expozitie de lucrari ale lui Leonardo Da Vinci

Cel mai vizitat muzeu din lume, muzeul Luvru din Paris, se pregateste pentru cea mai mare expozitie care va include operele artistului italian Leonardo Da Vinci. Expozitia este organizata pentru a marca 500 de ani de la trecerea in nefiinta a pictorului si va putea fi vizitata timp de patru luni incepand cu data de 24 octombrie, conform CNN.

IN AMERICA DE NORD, Ford lanseaza cea mai mare mare retea de statii de incarcare pentru masini electrice

Ford se va alia cu Volkswagen AG si Amazon pentru a oferi proprietarilor de masini electrice cea mai mare retea de statii de incarcare din America de Nord, transmit CNN si Reuters.

Ford lanseaza cea mai mare retea de statii de incarcare pentru masini electrice

Ford se va alia cu Volkswagen AG si Amazon pentru a oferi proprietarilor de masini electrice cea mai mare retea de statii de incarcare din America de Nord.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2274 seconds )