Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cea mai importanta achizitie din istoria Facebook. Compania va plati 16 miliarde de euro pentru WhatsApp

Antena3 Antena3,
Cea mai importanta achizitie din istoria Facebook. Compania va plati 16 miliarde de euro pentru WhatsApp

Reprezentantii Facebook au anuntat miercuri ca vor cumpara cu 16 miliarde de dolari aplicatia de mesagerie instant WhatsApp. Aceasta este cea mai importanta achizitie din istoria celei mai populare retele de. continuă pe Antena3

Cea mai importanta achizitie din ISTORIA Facebook. Zuckerberg a platit 16 MILIARDE de dolari

Facebook a anuntat miercuri ca va cumpara cu 16 miliarde de dolari aplicatia de mesagerie instant WhatsApp, aceasta fiind achizitia cea mai importanta din istoria celei mai populare retele de socializare din .

Ole Einar Bjoerndalen, sportivul cele mai multe medalii din istoria JO de iarna.

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13 trofee, informeaza Mediafax. Bjoerndalen l-a depasit astfel pe compatriotul sau, fondistul Bjoern Daehlie in fruntea clasamentului, cei doi avand cate 12 medalii castigate la Jocurile Olimpice. Ole Einar Bjoerndalen a obtinut in cursa de miercuri cea de-a opta medalie de aur, care li se .

Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria JO de iarna, cu 15 trofee

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13.

Bjorndalen castiga a 13-a medalie olimpica si devine cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor de Iarna

Ole Einar Bjorndalen Norvegia, 40 de ani) a castigat miecuri seara stafeta mixta de biatlon de la Sochi. Aceasta medalie castigata de el la Jocurile Olimpice, a 13-a, il face cel mai galonat sportiv din istoria Olimpiadelor, din toate timpurile.

Norvegianul Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna

Biatlonistul Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, dupa ce a ajutat echipa Norvegiei sa cucereasca medalia de aur in proba de stafeta mixta de la.

Am facut cea mai mare prostie din viata mea, acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune - SRTv) a scris, sambata, pe blogul personal, ca inclina tot mai mult sa ii dea dreptate fratelui sau, care i-a spus, in decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata, acceptand sa conduca TVR.

Stelian Tanase: Inclin sa cred ca am facut cea mai mare prostie din viata mea acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase, directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune, scrie, pe blogul personal, ca inclina sa creada tot mai mult ca fratele sau avea dreptate cand i-a spus, in luna decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata sa acceptand sa conduca TVR.

RECORD: Cel mai mare profit din istoria Petrom

Petrom a inregistrat anul trecut un profit record, cel mai mare din istoria unei companii din Romania. Totusi, vanzarile sunt in scadere.

VIDEO Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura din finala castigata cu Angelique Kerber

Victoria reusita de Simona Halep in finala turneului major de la Doha asupra germancei Angelique Kerber nu a lasat nici o umbra de indoiala: doua seturi 6-2, 6-3), condimentate de patru breakuri. Romanca a dominat in mod evident jocul si si-a impus tactica agresiva, reusind cateva lovituri aplaudate la scena deschisa de spectatori. Site-ul WTA organizatorul circuitului feminin) a selectat desemnat dintre loviturile Simonei Halep drept cea mai frumoasa minge a meciului.

Theres a WhatsApp for that si Facebook tocmai a facut cea mai buna achizitie

Facebook s-a obisnuit sa cumpere cand are nevoie de ceva, iar acum a venit randul WhatsApp. Ofera 19 miliarde pentru aplicatia cu sute de milioane de utilizatori. Nu, Facebook nu va strica serviciul, dar este cea mai interesanta tranzactie din ultimii ani si tot Facebook avea sanse sa mai faca una memorabila. Noroc ca n-a facut-o.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )