Libnet.ro
UNICEF

10:46

VIDEO Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura din finala castigata cu Angelique Kerber

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura din finala castigata cu Angelique Kerber

Victoria reusita de Simona Halep in finala turneului major de la Doha asupra germancei Angelique Kerber nu a lasat nici o umbra de indoiala: doua seturi 6-2, 6-3), condimentate de patru breakuri. Romanca a dominat in mod evident jocul si si-a impus tactica agresiva, reusind cateva lovituri aplaudate la scena deschisa de spectatori. Site-ul WTA organizatorul circuitului feminin) a selectat desemnat dintre loviturile Simonei Halep drept cea mai frumoasa minge a meciului. continuă pe Hotnews

Am facut cea mai mare prostie din viata mea, acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune - SRTv) a scris, sambata, pe blogul personal, ca inclina tot mai mult sa ii dea dreptate fratelui sau, care i-a spus, in decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata, acceptand sa conduca TVR.

Stelian Tanase: Inclin sa cred ca am facut cea mai mare prostie din viata mea acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase, directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune, scrie, pe blogul personal, ca inclina sa creada tot mai mult ca fratele sau avea dreptate cand i-a spus, in luna decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata sa acceptand sa conduca TVR.

Cea mai buna veste din auto: Ford va produce la Craiova un nou model

Grupul american Ford va transfera de la Koln la Craiova, in 2017, o parte din productia modelului Fiesta, pentru a reduce costurile in contextul pierderilor masive inregistrate de operatiunile europene ale companiei dupa scaderea puternica a.

FOTO VIDEO Cea mai buna saptamana din cariera lui Halep. Romanca, premiata de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Simona Halep a bifat al saptelea trofeu din cariera, dupa ce-a invins-o pe germanca Angelique Kerber la Doha. A fost a 10-a finala de tenis jucata de romanca, cea mai importanta, si a saptea consecutiva castigata. De luni va urca pe locul 9 in lume.

Presedintele Federatiei de Tenis, impresionat de Simona Halep: E genul de campion care-si impune jocul. Adversarul danseaza dupa cum canta ea

Simona Halep a bifat la Doha primul turneu al acestui an si a urcat pe locul noua in WTA, reusind cea mai buna clasare din cariera. Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac s-a aratat incantat de reusita jucatoarei.

Cea mai buna saptamana din cariera lui Halep. Romanca, premiata de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Simona Halep a bifat al saptelea turneu din cariera, dupa ce-a invins-o pe germanca Angelique Kerber la Doha. A fost a 10-a finala jucata de romanca, cea mai importanta, si a saptea consecutiva castigata. De luni va urcat pe 9 in lume.

HCM Baia Mare a transferat doua campioane mondiale. Una dintre ele a fost cea mai buna jucatoare din lume in 2012

Din sezonul viitor, la gruparea din Baia Mare vor evolua doua jucatoare din Brazilia, nationala care a suprins in acest an, cand a castigat titlul mondial.

Simona Halep, campioana bucuriei de a juca tenis

Dincolo de rezultatele recente, turneele castigate, de jocul ofensiv, variat dar precis, Simona Halep este frumoasa!O campiona adevarata, un caracter puternic si o perfomanta muncita intr-un sport al excelentei.

La 22 de ani, Simona Halep a devenit jucatoarea romana de tenis cea mai bogata

Simona Halep a devenit, la 22 de ani, odata cu castigarea turneului de la Doha, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in aceasta ierarhie pe Irina Spirlea.

FOTO Simona Halep la Doha, in meciul cu Errani

Cititorul nostru de la Doha, Dan Diala, ne-a trimis din nou imagini de la turneul din Qatar, lucru pentru care ii multumim si le publicam mai jos. Cea mai buna imagine este cea cu Halep la final de meci, cand ii strange mana lui Errani, observandu-se determinarea si rautatea in sens bun) a jucatoarei noastre. In tribunele de la Doha se observa si o mica galerie a Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2812 seconds )