Libnet.ro
UNICEF

19:46

Cea mai importanta calitate pe care trebuie sa o cauti la un partener daca vrei o relatie fericita

Adevărul Adevărul,
Cea mai importanta calitate pe care trebuie sa o cauti la un partener daca vrei o relatie fericita

Un psiholog si terapeut de cuplu sustine ca secretul unei relatii de succes este foarte simplu, iar cea mai de pret calitate a partenerului este una pe care de multe ori oamenii o trec cu vederea. continuă pe Adevărul

La multi ani, Romania! 98 de ani au trecut de la formarea Romaniei Mari, de cand s-a scris cea mai importanta fila din istoria tarii noastre (VIDEO)

Sunt 98 de ani de la formarea Romaniei Mari, de cand s-a scris cea mai importanta fila din istoria tarii noastre. O fila in care au fost prinsi toti romanii de la Nistru pana la.

Gala Tenisului Romanesc 2016: Simona Halep, cea mai buna jucatoare a anului - Tecau si Mergea, premiati pentru performanta de la Rio

Simona Halep, numarul 4 in clasamentul WTA, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a anului 2016 in cadrul Galei Tenisului Romanesc, eveniment care a avut loc duminica seara, in Bucuresti. Horia Tecau si Florin Mergea au fost premiati pentru cea mai buna performanta din tenisul romanesc la Jocurile Olimpice, medalia de argint.

Rusia a inregistrat in noiembrie cea mai mare productie de petrol de dupa caderea URSS

Rusia a inregistrat in luna noiembrie cea mai mare productie de petrol de dupa caderea Uniunii Sovietice si un nivel maxim al ultimilor aproape 30 de ani, pe care o va folosi ca referinta in reducerea productiei decisa saptamana aceasta impreuna cu.

Rusia a inregistrat in noiembrie cea mai mare productie de petrol de dupa caderea URSS

Rusia a inregistrat in luna noiembrie cea mai mare productie de petrol de dupa caderea Uniunii Sovietice si un nivel maxim al ultimilor aproape 30 de ani, pe care o va folosi ca referinta in reducerea productiei decisa saptamana aceasta impreuna cu Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC), relateaza Reuters.

Simona Halep a fost desemnata cea mai buna jucatoare de tenis a anului 2016

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 4 in clasamentul WTA, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a anului 2016 in cadrul Galei Tenisului Romanesc.

Nicolae Timofti, decorat cu cea mai inalta distinctie a Romaniei

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a fost decorat joi, 1 decembrie, cu cea mai inalta distinctie a statului vecin Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Colan. Un decret in acest sens a fost semnat de presedintele Klaus Iohannis.

Operatiunea Avalanche: Cea mai ampla actiune de combatere a criminalitatii informatice, derulata simultan in 30 de tari. Din Romania au fost ridicate opt servere. Ar fi fost infectate milioane de computere

Cinci persoane au fost retinute, 37 de imobile au fost perchezitionate si 39 de servere au fost ridicate in urma unor activitati desfasurate la cea mai ampla operatiune de lupta impotriva criminalitatii informatice desfasurate la nivel mondial, se arata intr-un comunicat de presa transmis, joi, de IGPR.

Indienii au construit cea mai mare centrala solara din lume

Indienii au inaugurat de curand cea mai mare centrala solara din lume. Dupa opt luni de constructie, noua centrala solara din India a fost inaugurata in mod oficial. Centrala de la Kamuthi este cea mai mare din lume, depasind Topaz Solar Farm din statul american California. Conform site-ului The Next Web, aceasta va avea o [].

Cum faci cea mai buna fasole cu ciolan: cat trebuie fiarta mancarea preferata a romanilor

Mancare romaneasca, pregatita dupa o reteta simpla, dar deosebit de gustoasa, cu legume de tot felul care s-au imprietenit la fiert si ale caror arome inunda bucataria, fasolea cu ciolan ramane un preparat national care nu lipeseste de pe nicio masa.

Politia Romana, implicata in cea mai mare operatiune anti-hackeri din istorie. Reteaua care infecta 500.000 de calculatoare pe zi a fost anihilata

Avalanche, una dintre cele mai mari retele de criminalitate informatica din lume, a fost anihilata in urma unei operatiuni globale, la care au participat si politistii romani. Politia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )