Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa va fi construita la Londra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa va fi construita la Londra

Un zgarie-nori de 242 de metri inaltime va fi construit in cartierul financiar Canary Wharf din estul Londrei, urmand sa devina in 2018 cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa, potrivit presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

One World Trade Center, certificata drept cea mai inalta cladire din SUA

Un comitet de arhitecti a declarat noua cladire One World Trade Center din New York drept cea mai inalta constructie din SUA, masurand 541 de metri. Decizia Consiliului pentru habitat urban si cladiri.

Zi istorica in SUA. Turnul One World Trade Center, desemnat cea mai inalta constructie americana

Turnul One World Trade Center a fost desemnat cea mai inalta constructie americana, surclasandu-l cu o suta de metri pe fostul detinator al acestui titlu, celebrul turn Willis din Chicago. Cladirea se ridica la .

Romania a inregistrat cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana

Datele Eurostat arata ca tara noastra a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, fiind urmata de Letonia, cu 1,2%. Economia zonei euro a.

Eurostat: Romania are cea mai puternica crestere economica din UE in trimestrul al treilea.

Romania a inregistrat, in trimestrul al treilea, cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, urmata de Letonia, cu 1,2%, in timp ce economia zonei euro a incetinit la o rata de expansiune de numai 0,1%, dupa ce a iesit in trimestrul al doilea dintr-o recesiune prelungita, transmite Mediafax. Economia zonei euro a crescut cu 0,1% in trimestrul al treilea fata de perioada aprilie-iunie, dar a scazut cu 0,4% raportat la perioada corespunzatoare a anului trecut, potrivit .

A fost creata cea mai mare companie aviatica din lume.

Dupa luni de negocieri si discutii, fuziunea dintre American Airlines si US Airways pentru a crea cea mai mare companie aviatica din lume a ajuns la final. Ieri, Departamentul pentru Justitie a SUA si cele doua companii implicate in tranzactie au ajuns la un acord, cu doar doua saptamani inainte ca acest caz sa ajunga in instanta, informeaza New York Times. Rezultatul: US Airways va cumpara American Airlines, fiind astfel infiintata cea mai mare linie aeriana din lume destinata transportului .

TOP Eurostat: Romania a inregistrat in octombrie cea mai mare crestere de preturi din UE, pe ultimele 12 luni

Romania a inregistat in luna octombrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,7% pe ultimele 12 luni, reprezentand cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat vineri Eurostat.

FOTO Cea mai mare bazilica romanica, din Transilvania, asteapta sa fie restaurata

Cea mai mare bazilica romanica din Ardeal, aflata in localitatea bihoreana Tamasda, care ar putea atrage mii de turisti, este lasata in paragina.

Eurostat: Romania a avut crestere economica de 1,6% in trimestrul al treilea, cea mai buna din Uniunea Europeana

Romania a avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treila al anului 2013, 1,6% fata de trimestrul II al aceluiasi an si 4,1% fata de trimestrul III al anului 2012, releva datele publicate, joi, de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Muzeul Antipa organizeaza cel mai mare congres de zoologie din Europa de Est.

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa organizeaza, la Bucuresti, in perioada 20-23 noiembrie, cel de-al cincilea Congres Anual de Zoologie al Muzeului CZGA 2013). Congresul va reuni peste 200 de cercetatori din Europa, Asia si Africa si aduce in discutie o tema noua: entomologie criminalistica, stiinta care studiaza insectele de pe cadavre, pentru a determina intervalul post-mortem. Cercetatorii organizeaza o tombola pentru vizitatorii Muzeului Antipa, cu ajutorul careia isi .

TOPUL celor mai scumpe artere comerciale din lume. Pe ce loc se afla Bulevardul Magheru.

Cea mai scumpa artera comerciala din lume ramane Causeway Bay, din Hong Kong, unde spatiile de retail se inchiriaza cu aproape 25. 000 euro/mp/an, respectiv peste 2. 000 euro/mp/luna, relateaza Mediafax. Bulevardul 5th Avenue din New York se mentine pe locul secund, cu un pret de 20. 706 euro/mp/an. Pe pozitia trei in clasamentul global se afla Avenue des Champs-elysees din Paris, cu o chirie de 13. 255 de euro/mp/luna. Bulevardul Magheru din Bucuresti a coborat trei pozitii intr-un .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )