Libnet.ro
UNICEF

14:30

TOP Eurostat: Romania a inregistrat in octombrie cea mai mare crestere de preturi din UE, pe ultimele 12 luni

Hotnews Hotnews,
 TOP Eurostat: Romania a inregistrat in octombrie cea mai mare crestere de preturi din UE, pe ultimele 12 luni

Romania a inregistat in luna octombrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,7% pe ultimele 12 luni, reprezentand cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat vineri Eurostat. continuă pe Hotnews

1,2 mil. lei, cea mai mare creanta a unei persoane fizice administrata de Kruk

Cea mai mare suma transmisa spre colectare catre Kruk Romania in perioada primelor noua luni ale anului curent este de peste 1,2 milioane lei 300. 000 euro), creanta a unei persoane cu datorii din regiunea Transilvaniei, urmata de cea a unei persoane.

Cea mai mare listare din istoria Romaniei: Valoarea Romgaz ar putea urca la peste 3 miliarde de euro in prima zi la bursa

Actiunile Romgaz Medias simbol bursier SNG), cea mai mare si mai profitabila companie controlata de statul roman, intra astazi la tranzactionare pe bursa de la Bucuresti, iar majoritatea brokerilor si analistilor estimeaza ca pretul va creste cu 10 pana la 20% in prima zi, fata de pretul de 30 de lei la care actiunile s-au vandut in oferta publica initiala, noteaza Mediafax. Romgaz este cea mai mare companie care se listeaza pe bursa de la Bucuresti in ultimii zece ani, avand o valoare de 2,6 miliarde de euro la pretul din oferta publica initiala.

FOTO Cea mai mare bazilica romanica, din Transilvania, asteapta sa fie restaurata

Cea mai mare bazilica romanica din Ardeal, aflata in localitatea bihoreana Tamasda, care ar putea atrage mii de turisti, este lasata in paragina.

A fost creata cea mai mare companie aviatica din lume.

Dupa luni de negocieri si discutii, fuziunea dintre American Airlines si US Airways pentru a crea cea mai mare companie aviatica din lume a ajuns la final. Ieri, Departamentul pentru Justitie a SUA si cele doua companii implicate in tranzactie au ajuns la un acord, cu doar doua saptamani inainte ca acest caz sa ajunga in instanta, informeaza New York Times. Rezultatul: US Airways va cumpara American Airlines, fiind astfel infiintata cea mai mare linie aeriana din lume destinata transportului .

Cea mai mare banca din Rusia vrea sa concedieze 30.000 de angajati in urmatorii cinci ani

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, controlata de stat, intentioneaza sa concedieze 30. 000 de angajati, dintr-un total de 250. 000, si sa inchida peste 3. 600 de sucursale in urmatorii cinci ani pentru a.

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, vrea sa concedieze 30.000 de angajati in urmatorii 5 ani

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, controlata de stat, intentioneaza sa concedieze 30. 000 de angajati, dintr-un total de 250. Conducerea vizeaza inchiderea a peste 3. 600 de sucursale in urmatorii 5.

Cea mai mare banca din Rusia vrea sa concedieze 30.000 de angajati

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, controlata de stat, intentioneaza sa concedieze 30. 000 de angajati, dintr-un total de 250. 000, si sa inchida peste 3. 600 de sucursale in urmatorii cinci ani pentru a reduce costurile, scrie Mediafax .

Windows Phone a inregistrat cea mai mare crestere in ultimul an

Sistemul de operare pentru smartphone-uri al celor de la Microsoft prinde din ce in ce mai mult teren pe piata, potrivit unui nou raport realizat de firma de analiza Gartner.

Romania - Grecia, meciul din care s-a nascut cea mai mare rivalitate a fotbalului elen

In aceasta seara, de la ora 21:45, Romania va intalni Grecia, in meciul tur al barajului de calificare la Cupa Mondiala din 2014. Un duel capital pentru ambele echipe, dar si un nou episod al unei confruntari.

Eurostat: Romania a avut crestere economica de 1,6% in trimestrul al treilea, cea mai buna din Uniunea Europeana

Romania a avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treila al anului 2013, 1,6% fata de trimestrul II al aceluiasi an si 4,1% fata de trimestrul III al anului 2012, releva datele publicate, joi, de Oficiul European de Statistica Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )