Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai

ADPM ADPM,
Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai. Localul este imens, amenajat asa cum nu am mai vazut in cazul lantului de cafenele americane. continuă pe ADPM

James Sawyer, expert la cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume: Liviu Dragnea poarta o batalie pierduta cu justitia

Expert la Eurasia Group, cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume, britanicul James Sawyer a acordat un interviu pentru Adevarul despre situatia politica din Romania.

Madalina Ghenea, cea mai mare dorinta: sa o vada parintii la cinema

Madalina Ghenea declara ca cea mai mare dorinta a sa, pe care inca nu a realizat-o, este ca parintii ei sa o vada la cinema intr-un film in care joaca. Iata ce spune vedeta.

Unul dintre cele mai mari diamante brute din lume, vandut pentru 6,5 milioane de dolari

Unul dintre cele mai mari diamante brute din lume, de 709 carate, cunoscut drept diamantul pacii, a fost vandut de Sierra Leone pentru 6,5 milioane de dolari, ieri, la o licitatie din New York, cu scopul de a finanta proiecte de dezvoltare pentru populatia saraca din aceasta tara, potrivit Reuters.

Cele mai mari mall-uri din lume

Patru din cele mai mari zece mall-uri din lume sunt detinute de omul de afaceri filipino-chinez Henry Sy Sr. , iar pe primele trei locuri se afla centre comerciale din China. Niciun centru comercial din Europa sau Statele Unite ale Americii nu se afla.

SHAKIRA cauta cel mai bun CHIRURG ORL din lume. Cantareata e in pericol de a ramane FARA VOCE

Ingrijorarile cu privire Shakira au aparut cand artista si-a suspendat primele concerte din turneul sau european El Dorado. Ulterior, cantareata columbiana a anuntat ca este afec.

FASCINANT: Acesta este cel mai lung curcubeu vizibil din lume (VIDEO)

Curcubeul filmat dede profesorul Chou Kun-hsuan, de la Universitatea de Cultura Chineza, in muntii din jurul capitalei Taipei Taiwan), ar fi durat 8 ore si 58 de minute, transmiteThe Guardian. Chou a.

Simona Halep, desemnata cea mai de succes femeie din Romania

Simona Halepse afla pe primul loc si in topul celor mai de succes femei din Romania. Halep a urcat pe locul 1 in ierarhia Asociatiei Tenisului Feminin WTA), dar constanteanca a.

Imnul Romaniei a rasunat in cea mai cunoscuta sala de spectacole din lume

De Ziua Nationala a Romaniei, imnul tarii a rasunat in cea mai cunoscuta sala de spectacole din lume, la Viena. Imnul a fost intonat in cadrul unui concert organizat de Institul Cultural.

NASA a pornit un set de propulsoare de la bordul lui Voyager 1 dupa 37 de ani de pauza. Sonda este obiectul creat de om aflat la cea mai mare distanta de Terra

Daca incercati sa porniti o masina care a stat in garaj cateva decenii, va asteptati ca motorul sa nu raspunda. Dar un set de propulsoare de la bordul sondei spatiale a NASA Voyager 1 a fost pornit, miercuri, 29 noiembrie, dupa 37 de ani de la ultima utilizare, fara nicio problema.

Cea mai tanara regina din lume. Este uimitor de frumoasa!

Stiai ca cea mai tanara regina din lume are doar 27 de ani? Este vorba de Jetsun Pema Wangchuck, Regina Buthanului, care se afla la tron inca de la 21 de ani si are un baietel adorabil de un an.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2749 seconds )