Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cea mai mare diferenta de audienta intre Antena 1 si Pro TV, inregistrata de Anul Nou: Revelionul lui Dan Negru, audienta de 10 ori mai mare

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare diferenta de audienta intre Antena 1 si Pro TV, inregistrata de Anul Nou: Revelionul lui Dan Negru, audienta de 10 ori mai mare

Revelionul lui Dan Negru, al 16-lea consecutiv prezentat de omul de televiziune, a inregistrat cea mai mare audienta in noaptea de Anul Nou, la mare distanta fata de celelalte posturi TV. Programul difuzat de Antena 1 in noaptea de Revelion a inregistrat o audienta de zece ori mai mare fata de principalul concurent, Pro Tv, scriePaginademedia. ro. continuă pe Hotnews

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1, cifre de zece ori mai mari decat Pro TV in audiente: cea mai mare diferenta din istorie dintre cele doua posturi

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1 a inregistrat cifre de audienta de zece ori mai mari decat Pro TV, aceasta fiind cea mai mare diferenta dintre cele doua posturi.

RECORD. Cea mai mare structura din gheata

ICEHOTEL, care se afla in localitatea Jukkasjarvi din nordul Suediei, la aproximativ 17 km de Kiruna, cel mai nordic oras al tarii si la 200 km nord de Cercul polar, este cea mai mare structura realizata din gheata.

Revelionul Antena 1 cu Dan Negru - cea mai mare cota de piata din ultimii zece ani, pe comercial

Revelionul starurilor 2016, prezentat de Dan Negru, a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public, la diferenta zdrobitoare fata de concurenta si a reusit sa atraga cel mai mare.

Care este cea mai mare greseala pe care o fac parintii atunci cand se cearta cu copiii si cum o pot evita

Chiar daca pare ciudat, tehnicile de negociere folosite de autoritati in comunicarea cu teroristii sau infractorii pot fi aplicate cu succes de parinti in relatia lor cu copiii neascultatori. Expertii in pareting au recunoscut acest lucru si arata care este cea mai grava eroare pe care o pot face parintii atunci cand au un conflict cu micutul lor.

ANALIZA Ce s-a schimbat in Romania in doua luni de la incendiul din Colectiv, cea mai mare tragedie din ultimii 25 de ani

Au trecut doua luni de la incendiul din Clubul Colectiv, in urma caruia au murit 63 de persoane si alte peste 120 au fost ranite. in prezent patru tineri mai sunt internati in Romania si alti 19 sunt in spitale din strainatate. Ancheta continua cu doar doi dintre cei considerati vinovati de tragedie in arestul Politiei.

Morenarii au a doua cea mai mare sala de sport din judet, dupa Sala Polivalenta

In judetul Dambovita va functiona, incepand cu anul viitor, inca o Sala a Sporturilor. La Moreni a fost inaugurata a doua sala de sport ca marime din judet, dupa Sala Polivalenta din Targoviste, aceasta avand o capacitate de 300 de locuri.

Business Report: Seceta a afectat peste 174.000 de fermieri. Porumboiu incaseaza cea mai mare despagubire; Economia in 2016: Optimism prudent si incertitudini; Peste 7.000 de locuinte iau locul fabricilor Turbomecanica si Policolor

Gazprom a aprobat un fond de investitii pentru 2016 in valoare de 11,71 miliarde de dolari. Consiliul de Administratie al Gazprom a aprobat. Legea privind insolventa persoanelor fizice va avea norme metodologice in aprilie. Normele metodologice de aplicare a Legii.

GALERIE FOTO. Cel mai mare foc de artificii de Anul Nou

Cel mai mare si spectaculos foc de artificii de Anul Nou a putut fi vazut in Dubai, in 2014. Artificiile au fost lansate de pe turnul cladirii Burj Khalifa, la randul sau cea mai mare din lume.

Capacitatea de cazare turistica in functiune in primele 9 luni din 2015, mai mare cu 5% fata de 2014

Capacitatea de cazare turistica in functiune in primele 9 luni din 2015 a fost mai mare cu 5% fata de perioada similara din 2014, pana la 62,66 milioane locuri, iar hotelurile detin cea mai mare pondere 61,3%), conform datelor Institutului National de Statistica INS).

-18 GRADE, cea mai scazuta temperatura din acest an

In noul an, cea mai scazuta temepratura, de -18 grade Celsius, s-a inregistrat la statiile meteo din Miercurea Ciuc si Toplita.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )