Libnet.ro
UNICEF

05:16

-18 GRADE, cea mai scazuta temperatura din acest an

România Liberă România Liberă,
-18 GRADE, cea mai scazuta temperatura din acest an

In noul an, cea mai scazuta temepratura, de -18 grade Celsius, s-a inregistrat la statiile meteo din Miercurea Ciuc si Toplita. continuă pe România Liberă

Cea mai scazuta temperatura din tara in prima zi a anului, la Miercurea Ciuc si Toplita

Cea mai scazuta temperatura din tara in prima zi a anului s-a inregistrat la statiile meteo din Miercurea Ciuc si Toplita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la 18 grade Celsius, potrivit Agerpres.

Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni: MINUS 18 grade la Miercurea Ciuc, Toplita si Petrosani

Cea mai scazuta temperatura din tara in prima zi a anului s-a inregistrat la statiile meteo din Miercurea Ciuc si Toplita, unde mercurul termometrelor a coborat pana la 18 grade Celsius. in Harghita.

RECORD. Cea mai mare structura din gheata

ICEHOTEL, care se afla in localitatea Jukkasjarvi din nordul Suediei, la aproximativ 17 km de Kiruna, cel mai nordic oras al tarii si la 200 km nord de Cercul polar, este cea mai mare structura realizata din gheata.

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna: Minus 18 grade la Miercurea Ciuc, Toplita si Petrosani

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna in zonele locuite, de minus 18 grade Celsius, au fost inregistrate in dimineata primei zile a anului 2016 la Miercurea Ciuc si Toplita, in judetul Harghita, precum si la Petrosani, in zona depresionara a judetului Hunedoara. Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 18 de grade Celsius, a fost masurata, vineri, la statia meteo Miercurea Ciuc, in jurul orei 07:30, potrivit Mediafax.

STIHL Romania: Traim cea mai dinamica perioada din istoria companiei

Compania STIHL a demarat anul acest un amplu proiect de reamenajare a magazinelor, care se va derula intensiv pe parcursul a doi ani. STIHL opereaza o retea de 300 de magazine la nivel national, din care 16 au suferit deja anul acesta un upgrade din punct de vedere conceptual. Practic, STIHL a propus dealerilor un concept revolutionar pentru piata motouneltelor de reamenajare a spatiilor comerciale si de service. Noul cncept vizual de organizare a spatiilor comerciale si de service STIHL va fi implementat in 100 de magazine in 2016, cu o investitie de 5 milioane de euro. O particularitate specifica a noului concept este ca are posibilitatea sa fie extins la o treapta calitativa superioara, doar pe suprafetele de peste 100 de mp.

Explicatia primarului Decebal Fagadau pentru avaria care a inghetat Constanta in cea mai rece zi a anului: CET Palas sa-si ceara scuze, este inacceptabil

Primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, vine cu precizari pentru avaria care a tinut marti, 29 decembrie, orasul fara caldura si apa calda exact cand prognoza meteo a anuntat cea mai friguroasa zi din acest sezon rece.

Care este cea mai mare greseala pe care o fac parintii atunci cand se cearta cu copiii si cum o pot evita

Chiar daca pare ciudat, tehnicile de negociere folosite de autoritati in comunicarea cu teroristii sau infractorii pot fi aplicate cu succes de parinti in relatia lor cu copiii neascultatori. Expertii in pareting au recunoscut acest lucru si arata care este cea mai grava eroare pe care o pot face parintii atunci cand au un conflict cu micutul lor.

Povestea celei mai bogate femei din Romania. Are o avere de 700 de milioane de euro si traieste pe o insula

Cea mai bogata femeie din Romania, unica fiica a generalului Stefan Gusa, fost sef al Marelui Stat Major al Armatei si personaj-cheie in evenimentele din decembrie 1989, are o avere de circa 700 de milioane de.

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1, cifre de zece ori mai mari decat Pro TV in audiente: cea mai mare diferenta din istorie dintre cele doua posturi

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1 a inregistrat cifre de audienta de zece ori mai mari decat Pro TV, aceasta fiind cea mai mare diferenta dintre cele doua posturi.

Cea mai mare diferenta de audienta intre Antena 1 si Pro TV, inregistrata de Anul Nou: Revelionul lui Dan Negru, audienta de 10 ori mai mare

Revelionul lui Dan Negru, al 16-lea consecutiv prezentat de omul de televiziune, a inregistrat cea mai mare audienta in noaptea de Anul Nou, la mare distanta fata de celelalte posturi TV. Programul difuzat de Antena 1 in noaptea de Revelion a inregistrat o audienta de zece ori mai mare fata de principalul concurent, Pro Tv, scriePaginademedia. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )