Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cea mai mare rezerva de apa dulce din lume e in pericol. E la cel mai scazut nivel din ultimele sase decenii

Antena3 Antena3,
Cea mai mare rezerva de apa dulce din lume e in pericol. E la cel mai scazut nivel din ultimele sase decenii

Lacul Baikal, cel mai mare rezervor de apa dulce al planetei, a ajuns marti la cel mai scazut nivel al sau din ultimii 60 de ani, din cauza secetei si a drenajului excesiv, potrivit militantilor ecologisti,. continuă pe Antena3

Tara noastra, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in luna noiembrie

Tara noastra a trecut de la cea mai semnificativa scadere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana, consemnata in luna octombrie comparativ cu luna precedenta, minus 5,4%, la cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii in luna noiembrie comparativ cu luna octombrie, 5,8%, arata datele prezentate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

BCE va cumpara active in valoare de peste 1.100 de miliarde de euro. Este cea mai mare invazie de bani din istoria Europei

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a anuntat ca institutia sa va cumpara active publice si private din zona euro in valoare de peste 1. 100 de miliarde de euro, respectiv 60 de miliarde de.

VIDEO Viata de angajat in cea mai mare fabrica de vibratoare din America

Industria producatoare de jucarii erotice se bucura in ultimii ani de profituri mai mari ca niciodata. Una dintre putinele fabrici axate pe manufacturarea vibratoarelor si dildourilor se afla in SUA, in North Hollywood, chiar daca marea majoritate a acestor accesorii sexuale provine din China.

Afaceri de succes. Cea mai mare plantatie de afine din vestul Romaniei

Cristian Spataru din Timisoara a accesat un proiect european pe categoria Instalarea tanarului fermier. Ferma de la Vizedjdia va ajunge sa produca 10 tone de afine.

Record de venituri pentru cele mai bogate cluburi de fotbal din lume

Cele mai bogate 20 de cluburi din lume au avut venituri totale de 6,2 miliarde de euro in sezonul 2013/2014, stabilind un record, potrivit unui studiu anual dat publicitatii de Deloitte, informeaza.

Emisiunea Wall-Street 360: De ce romanii au cea mai scazuta toleranta la risc din regiune

Romanii au cea mai scazuta toleranta la risc din regiune, dar scaderea dobanzilor bancare ii face pe tot mai multi sa isi indrepte atentia catre alternativele de investitii, a declarat Romulus Mircea, specialist investitii in cadrul Raiffeisen Bank.

Romania, a treia cea mai mare scadere din UE la pretul locuintelor in trimestrul al treilea din 2014

Preturile locuintelor din Romania au scazut in trimestrul al treilea din 2014 cu 2,3% fata de aceeasi perioada a anului 2013, inregistrand al treilea mare declin din Uniunea Europeana, unde preturile au crescut, in medie, cu 2,3%, potrivit datelor Eurostat.

Irina Begu ajunge in turul 3 la Australian Open. Cea mai mare performanta a carierei intr-un Grand Slam

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa un meci de peste doua ore contra cehoaicei Katerina Siniakova.

Coreea de Sud lanseaza cea de-a doua mare piata de carbon din lume

Coreea de Sud a realizat saptamana trecuta primele tranzactii cu certificate de gaze cu efect de sera pe bursa, asa cum a fost planificat din punct de vedere legislativ inca din 2012, arata un comunicat remis redactiei.

Olimpicii de la Vianu, medaliati la cea mai grea olimpiada internationala - Zhautykov din Kazahstan

Sute de elevi ai Colegiului National Tudor Vianu din Bucuresti se clasifica anual la olimpiadele nationale si internationale. Adevarul a stat de vorba cu olimpicii intorsi din Kazahstan, unde au castigat medalii de bronz si de argint. Liceenii spun ca a fost cea mai grea olimpiada la care au participat pana acum si ca rusii sunt cei mai temuti competitori la nivel international.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )