Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cea mai mare scadere a preturilor din ultimii 56 de ani

Antena3 Antena3,
Cea mai mare scadere a preturilor din ultimii 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de. continuă pe Antena3

Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe, cea mai mare din lume.

Cea mai mare camera digitala din lume va imortaliza universul intr-o serie inedita de fotografii

Universul va fi imortalizat intr-o serie inedita de fotografii, facute cu ajutorul unei camere foto digitale de 3,2 gigapixeli, care cantareste in jur de trei tone si este de dimensiunea unui autoturism, scrie co.

Din cea mai mare enciclopedie digitala, Wikipedia a devenit si sursa de santaj

Wikipedia este cea mai mare enciclopedie online, dar este, in acelasi timp, si o oaza pentru cei care se gandesc sa castige bani din santajarea altora.

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Cea mai mare medie din sesiunea de toamna este este de 9,61

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Rata de promovare a examenului de Bacalaureat 2015 sesiunea de toamna este in Capitala de 22,85% inainte de contestatii, fata de 24,1% la nivel national. in schimb, Capitala inregistreaza cea mai mare medie din sesiunea de toamna, de 9,61, ce apartine unei absolvente a Liceului Ion Creanga.

Coreea de Nord are cea mai mare rata de suicid, al 11-lea an la rand

Coreea de Nord este in topul tarilor cu cea mai mare rata de suicid, pentru al 11-lea an la rand, conform raportului Health Data 2015.

FOTO Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe. Meciul conteaza pentru turul al doilea de la US Open.

Elvetia a inregistrat cel mai mare declin al preturilor de consum in 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de cotatia ridicata a francului si preturile reduse ale petrolului, relateaza Reuters.

BACALAUREAT 2015. Topul judetelor cu cea mai mare rata de promovare, la cea de-a doua sesiune de BAC

Cele mai mari rate de promovare la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului au fost inregistrate in judetele Alba 35,81%), Iasi 34,15%), Cluj 33,09%), Harghita 30,90%) si Caras-Severin 30,38%), conform datelor publicate de Ministerul Educatiei.

LIVETEXT Simona Halep la US Open: romanca se dueleaza cu Erakovici pe cea mai mare arena de tenis din lume

De la ora 18. 00, ocupanta locului 2 WTA isi incepe aventura la US Open 2015 cu un meci ce se anunta a fi accesibil. Alte doua romance, Dulgheru si Begu, joaca si ele la New York, tot de la ora 18.

Rezultate Bacalaureat 2015 de toamna Alba: cel mai mare procent de promovabilitate din tara, 35,81%

Judetul Alba este pe primul loc dupa publicarea rezultatelor la sesiunea a doua a examenului de bacalaureat 2015, cu cea mai mare rata de promovare, pe tara: 35,81%. Comparativ, media promovabilitatii pe tara este de 24,1%.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )