Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe, cea mai mare din lume. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe. Meciul conteaza pentru turul al doilea de la US Open.

LIVETEXT Simona Halep la US Open: joaca in turul al doilea cu Bondarenko

Simona Halep o intalneste pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, dupa calificarea in turul doi la US Open: Am incredere ca pot sa joc cel mai bun tenis al meu la acest turneu

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, dupa ce s-a calificat in turul al doilea al turneului de la US Open, ca este increzatoare ca poate juca la acest turneu tenisul ei cel mai bun.

FOTO Simona Halep la US Open: a castigat meciul cu Bondarenko, s-a calificat in turul al treilea. Prima reactie

Simona Halep a invins-o pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam US Open

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat in al doilea tur al turneului de Grand Slam US Open, dupa ce adversara sa Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 99 WTA, s-a retras din competitie, la scorul 6-2, 3-0, dupa.

Simona Halep la US Open: adversara periculoasa pentru romanca in turul II. A fost sfert finalista la New York in 2009

La cateva ore dupa ce a trecut de Marina Erakovici Noua Zeelanda, 99 WTA), Simona Halep a aflat cu cine va juca pentru a-si egala performanta din 2014, accederea in turul III la US Open.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al US Open: Sportiva romanca a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe ucraineanca Katerina Bondarenko, pozitia 104 WTA, sportiva venita din calificari, calificandu-se astfel in turul al.

Simona Halep la US Open: s-a stabilit cand va juca in turul I. Ora perfecta pentru publicul din Romania

Simona Halep va debuta, astazi, la US Open 2015 intr-un meci cu o adversara pe care n-a mai intalnit-o niciodata. Chiar daca duelul va avea loc la New York, programul anuntat de organizatori ii avantajeaza pe fanii tenisului din tara.

Simona Halep la US Open: debut cu Marina Erakovici de la ora 18.00. Cinci lucruri de stiut inaintea partidei

Simona halep isi incepe aventura la US Open cu un meci usor pe hartie, contra jucatoarei neo-zeelandeze Marina Erakovici. Unde poate fi vazut meciul.

Simona Halep la US Open: romanca are calea libera spre primul trofeu de Grand Slam. A scapat de doua adversare grele

Simona Halep si fanii ei viseaza la un prim titlu de Grand Slam de cand constanteanca a jucat, mai intai, finala la Roland Garros, iar apoi semifinala la Wimbledon. La cum merg lucrurile la New York, un triumf al Simonei devine din ce in ce mai usor de realizat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )