Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cea mai mare camera digitala din lume va imortaliza universul intr-o serie inedita de fotografii

B1 B1,
Cea mai mare camera digitala din lume va imortaliza universul intr-o serie inedita de fotografii

Universul va fi imortalizat intr-o serie inedita de fotografii, facute cu ajutorul unei camere foto digitale de 3,2 gigapixeli, care cantareste in jur de trei tone si este de dimensiunea unui autoturism, scrie co. continuă pe B1

Din cea mai mare enciclopedie digitala, Wikipedia a devenit si sursa de santaj

Wikipedia este cea mai mare enciclopedie online, dar este, in acelasi timp, si o oaza pentru cei care se gandesc sa castige bani din santajarea altora.

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Cea mai mare medie din sesiunea de toamna este este de 9,61

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Rata de promovare a examenului de Bacalaureat 2015 sesiunea de toamna este in Capitala de 22,85% inainte de contestatii, fata de 24,1% la nivel national. in schimb, Capitala inregistreaza cea mai mare medie din sesiunea de toamna, de 9,61, ce apartine unei absolvente a Liceului Ion Creanga.

Coreea de Nord are cea mai mare rata de suicid, al 11-lea an la rand

Coreea de Nord este in topul tarilor cu cea mai mare rata de suicid, pentru al 11-lea an la rand, conform raportului Health Data 2015.

LIVETEXT Simona Halep la US Open: romanca se dueleaza cu Erakovici pe cea mai mare arena de tenis din lume

De la ora 18. 00, ocupanta locului 2 WTA isi incepe aventura la US Open 2015 cu un meci ce se anunta a fi accesibil. Alte doua romance, Dulgheru si Begu, joaca si ele la New York, tot de la ora 18.

BACALAUREAT 2015. Topul judetelor cu cea mai mare rata de promovare, la cea de-a doua sesiune de BAC

Cele mai mari rate de promovare la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului au fost inregistrate in judetele Alba 35,81%), Iasi 34,15%), Cluj 33,09%), Harghita 30,90%) si Caras-Severin 30,38%), conform datelor publicate de Ministerul Educatiei.

Cea mai mare frica a unui reporter se adevereste in direct

Munca de reporter nu este tocmai usoara pe cat se crede si, pe langa problemele normale, din cand in cand apar si probleme neprevazute. Un reporter american de la Fox 5 a descoperit pe propria.

Rezultate Bacalaureat 2015 de toamna Alba: cel mai mare procent de promovabilitate din tara, 35,81%

Judetul Alba este pe primul loc dupa publicarea rezultatelor la sesiunea a doua a examenului de bacalaureat 2015, cu cea mai mare rata de promovare, pe tara: 35,81%. Comparativ, media promovabilitatii pe tara este de 24,1%.

Corespondenta de la Bruxelles. Cea mai importanta batalie a Europei de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Nu mai este o situatie de criza. Nu mai este o dilema umanitara. Este, fara niciun fel de indoiala, cea mai mare batalie pe care o poarta Europa aceasta a noastra, pe fronturi multiple, cu ce arme are la indemana, nu multe, cam vechi, si un Stat Major in deruta, dar, foarte important, cu vointa politica de a gasi o solutie.

Schimbari la conducerea BCR, cea mai mare banca locala: Pleaca Spurny, vine Sergiu Manea

Informatia care circula in piata de acum doua saptamani a devenit oficiala astazi: Tomas Spurny, cehul adus in 2012 la conducerea BCR, cea mai mare banca locala, va parasi institutia, locul lui urmand sa fie luat de Sergiu Manea, in prezent Vicepresedinte pentru Corporate Banking si Piete de Capital.

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )