Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare supa din lume a fost pregatita in Bosnia-Hertegovina (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai mare supa din lume a fost pregatita in Bosnia-Hertegovina (VIDEO)

O echipa de bucatari din Bosnia-Hertegovina spune ca a preparat in opt ore, cea mai mare supa din lume, supa beiului, o mancare traditionala in zona respectiva, care are 4. 124 de kilograme, scrie. continuă pe B1

Irina Begu a castigat Heart Award: cea mai puternica jucatoare din lume in primul tur al Fed Cup!

Irina-Camelia Begu prima racheta a Romaniei in meciul din week-end, contra Canadei, a castigat premiul Heart Award, in urma unei sesiuni de vot, prin care a fost aleasa jucatoarea care a impresionat in primul tur al Fed Cup.

Kris Jenner isi lauda fiica si ginerele pe Facebook! Kim Kardashian si Kanye West, printre cei mai influenti oameni din lume!

Kris Jenner este mandra nevoie mare de fiica si ginerele ei, Kim Kardashian si Kanye West, fiindca cei doi au fost inclusi, de revista Time, in topul celor mai influenti oameni din lume! Uite cum ii lauda pe Facebook! .

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in Siria

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in lupte in apropierea orasului Idlib, aflat in nord-vestul Siriei, scrie Adevarul. Adel al-Harbi, care era adjunctul.

Gael Monfils, cel mai spectaculos tenismen din lume, si-a anuntat prezenta la turneul BRD Nastase-Triac Trophy din Bucuresti

Ion Tiriac si Ilie Nastase au reusit sa il convinga pe francezul Gael Monfils, cel mai spectaculos tenisman din lume, in momentul de fata, sa joace la turneul de la Bucuresti, scrie Digi Sport. Francezul de.

Se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Vineri se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania, cand 23 de oameni, cei mai multi dintre ei elevi de liceu, au murit la Balea Lac, informeaza Digi24.

Victor Ponta: Romania, in acest moment, este cea mai competitiva economie din Europa

Romania, in acest moment, este una dintre cele mai competitive, daca nu cumva cea mai competitiva economie din Europa, prin faptul ca avem taxe mici, precum cota unica, TVA se reduce si am scutit impozitul pe profit. In acelasi timp, forta de munca.

Gorunul lui Arsenie Boca si cea mai mare mostenire lasata de Sfantul Ardealului - o poveste de viata veche de 90 de ani

Un stejar vechi de aproape noua decenii, sadit de Arsenie Boca in vremea in care era elev la Colegiul National Avram Iancu din Brad si purta numele de Zian, a devenit loc de reculegere pentru elevii si vizitatorii liceului. Gorunul simbolizeaza vigoarea si trainicia si le ofera liniste celor care se aseaza la umbra lui.

GALERIE FOTO. 17 aprilie 1977. 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Grupul de elevi si profesori se afla la Balea Lac intr-o tabara de schi. Timp de doua zile, ei au stat in cabana din cauza ninsorilor abundente. i142;nsa, in dimineata zilei de 17 aprilie, ninsoarea s-a oprit. Moment prielnic pentru lectiile de schi de pe Saua Caprei. Dupa doar cateva minute toti au fost surprinsi de o avalansa puternica a trecut peste lacul Balea si s-a oprit aproape de cabana Paltinul.

Cel mai sexy protest din lume. Rusoaicele din acest oras siberian AU LUAT ATITUDINE asa cum au stiut ele mai bine

Mai multe tinere dintr-un oras din Rusia si-au scos costumele de baie din dulap si si-au adus sezlonguri si cocteiluri pe marginea drumului, in semn de protest fata de ignoranta autoritatilor locale de a.

Jeremy Clarkson, despre incidentul care a dus la concedierea sa: Eram in cea mai stresanta zi din cei 27 de ani petrecuti la BBC

Jeremy Clarkson, in varsta de 55 de ani, spune, intr-un editorial din Sunday Times, ca incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea Top Gear de la BBC a avut loc in cea mai stresanta zi a sa din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )