Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cea mai noua senzatie a internetului este (evident) o pisica

Antena3 Antena3,
Cea mai noua senzatie a internetului este (evident) o pisica

Lasati la o parte vampirii si liliecii, astazi vorbim despre o pisica vampir. Faceti cunostinta cu Loki, cea mai noua senzatie a internetului. Felina are o dantura ciudata, cu doi colti care ii. continuă pe Antena3

Cea mai noua cafenea din Tokyo este plina de serpi si oamenii dau bani grei sa ii vada

Chiar daca multa lume este speriata de serpi, o cafenea din Tokyo a ales sa ii adauge in peisaj. Clientii se pot bucura, astfel, de cea mai noua tendinta in materie de cafenele concept, deschisa.

Cea mai noua descoperire a astronomilor. Acum putem intelege cum a luat nastere sistemul planetar

Astronomii au reusit sa fotografieze cea mai mica planeta cunoscuta din afara sistemului nostru solar. in acest caz este vorba despre un o planeta gazoasa, care seamana foarte mult cu un Jupiter.

Cea mai noua creatie a lui Lamborghini

Lamborghini a anuntat in luna iunie o versiune si mai salbatica pentru Aventador, LP-750 4 Superveloce decapotabil, mai usoara si mai rapida decat cele de pana acum. Atinge 100 de km/h in doar 2,8 secun.

FOTO. Cum arata cea mai batrana pisica din lume

Cea mai batrana pisica din lume are 26 de ani si 13 zile si se numeste Corduroy. Ea locuieste in localitatea Sisters, statul american Oregon. Joi, a primit titlul de cea mai batrana pisica din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records, relateaza Mediafax.

Cati ani are cea mai batrana pisica din lume? Longevitatea ei extraordinara a fost inscrisa in Cartea Recordurilor

Corduroy, o pisica din localitatea Sisters, statul american Oregon, a primit, joi, titlul de cea mai batrana felina de acest tip in viata, din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records.

SUA: Corduroy, cea mai batrana din lume are 26 de ani, doua luni si 20 de zile

Cea mai batrana pisica din lume traieste in statul american Oregon. Corduroy este un motan cu varsta de 26 de ani, doua luni si 20 de zile, lucru certificat de reprezentantii Cartii Recordurilor. Desi e.

Cea mai sigura metoda de autentificare ar putea fi sunetul

Sistemul de autentificare in doi pasi folosit in prezent este foarte eficient in majoritatea cazurilor. Din pacate, nu este si foarte rapid in acelasi timp. Ideea de autentificare in doi pasi nu este deloc noua. Aceasta se bazeaza pe folosirea unui cod suplimentar, pe langa parola clasica, pentru a va autentifica. De cele mai multe [] Cea mai sigura metoda de autentificare ar putea fi sunetul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romanii au cea mai mica putere de cumparare din Uniunea Europeana

Poporul roman are cea mai scazuta putere de cumparare din Uniunea Europeana. Cu alte cuvinte, este cel mai sarac popor, scrie Dan Voiculescu pe blogul sau. Anul trecut, Romania a avut un indicator al puterii de.

Cea mai cautata destinatie de lux de catre romani pentru Revelion

Cea mai cautata destinatie de lux de catre romani pentru Revelion este Mauritius Insula din Paradis, cu preturi de la 2. 290 euro de persoana, potrivit agentiei de turism Paralela 45.

Cea mai mare prima data vreodata unui angajat de la stat: Un director a primit peste 3,2 milioane de lei

Directorul TransGaz Medias a primit cea mai mare prima data vreodata unui angajat de la stat - de 700. 000 de euro. Bonusul urias de peste 3,2 milioane de lei i-a revenit managerului Petru Vaduva drept rasplata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )